Miért baj az, hogy teljesen más személyiség vagyok, mint aminek tűnök?
Például én vagyok a legmagasabb és legkövérebb az osztályban, de nem kezelem le a kisebbeket, egyébként is békeszerető ember vagyok.
Semmiből sem vagyok kiemelkedő (már aminek van jelentősége a suliban), és úgy érzem, teljesen másképp látom a világot, mint az osztálytársaim.
Olykor nem is vagyok érthető sok ember számára (egy-két haver persze megért), mert én nem a tanulnivalókat tudom nagyon, hanem azt, amit apám mesélt az élet(é)ről.
Nem tudom miért, de nem igazán kellek senkinek. Pedig én tudok szeretni, de miért szeressem azt, aki viszont nem szeret? - és ez az a kérdés, ami miatt megosztott személy lettem a családban is, akik egyébként sem értenek meg engem sokszor. Lehet, hogy nem baj, de attól félek, hogy most kb 5-10 évig totál kimaradok a csajokból, mert nehezen megérthető személy vagyok, de legalább annyira kövér is, hogy ne kelljek nekik (fogyni meg csak annyit akarok, ami nem igényel teljes átalakulást az étrendben, csak 1-2 dolgot kihagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!