Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Rémálmok egymást követő...

Rémálmok egymást követő napokon. Ok?

Figyelt kérdés
3 napja minden éjjel rémálmaim vannak. Nagyon rossz érzés ezekből felriadni. Oké, hogy rosszat álmodom, eddig kb. félévente 1x fordult elő velem. De ilyet még sosem tapasztaltam, hogy egymást követő napokon folyamatosan felriadok. Megijeszt. Köze lehet ennek ahhoz, hogy mostanában stresszes vagyok, vagy rendszertelenül étkezem (egy nap 5x annyit eszem, mint az azt megelőző napon). Egyébként 3 napja volt, hogy nikotin-tapaszt használtam. A felhelyezés után az első órában nem éreztem magam valami túl jól. Esetleg lehet hozzá köze? Csak mert a mellékhatásokban alvászavarokról is beszámolnak.

2013. jan. 19. 23:44
 1/2 A kérdező kommentje:

Az utolsó zárójel után egy kérdőjel. :)

Hozzátenném még, hogy az utóbbi időben meglehetősen lehangolt vagyok, amiben közrejátszik az életem monotonitása és ez a zord idő.

2013. jan. 19. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Az idosebb kor szerint,ez azt jelenti hogy rossz fog veled tortenni...

szerezz be egy alomfogot,voltak nekemis ilyen problemaim...az alomfogoval azota csak egyszer volt remalmom..hulyesegnek hangzik de tenyleg nagyon bevalt

2013. jan. 21. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!