Ha beletörődtem, hogy én csúnya fiúként egy lánynak sem kellek, akkor szerintetek fura lenne az, ha én a lányokkal csak barátkozni szeretnék és ezt meg is mondanám az elején? Van olyan lány, aki barátkozna vajon egy csúnya fiúval, ha igen, miért?
Csúnya fiú is lehet szexi, sőt pl. én kifejezetten érdekesnek tartom a kicsit "különlegesebb" kinézetű fiúkat, a tökéletes arcú-testű selyemfiúkkal ált.valami nem stimmel.
Ha nem azért vagy csúnya mert igénytelen, büdös, elhanyagolt vagy, akkor nincs probléma. Főleg ha esetleg még kamasz vagy, akkor később sokkal jobban nézhetsz majd ki és addigra kialakul az igazi illatod, ami a másik nem legősibb agyterületein (szaglóagy) keresztül hat és az elemi erővel tud hatni. Ha még egy jó parfümöt is találsz ami illik a saját illatodhoz, az főnyeremény. (Én eddig már kétszer éreztem idegen férfin olyan illatot, hogy azonnal hozzámentem volna feleségül ismeretlenül is, olyan erővel vonzott.)
Én pl.kamaszként tök béna kinézetű, gátlásos lány voltam, aztán 21-22 éves koromra nagyon "felfejlődtem", egyrészt mert jobban odafigyeltem az alakomra, a divatra, nőiesebb lettem, sikeres voltam az ágyban és emiatt olyan kisugárzásom lett, hogy elkezdtek tapadni rám a fiúk, még idegen is megszólított nemegyszer.
Elsőre kicsit meredeken hangzik, de ha pl. elmennél párszor krvázni de valaki igényesebbhez, aki tanítana is és gyakorlatot szereznél szex terén így ha tudod magadról, hogy jó vagy az ágyban akkor ezt fogod kisugározni és tapadni fognak rád.
Bulin ha táncolsz egy lánnyal, akkor az érintésed határozott de nem állatias férfiassága nagyon hatásos tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!