Hogyan éritek el a kitűzött céljaitokat? F/17
Sok mindent megfogadok, megígérek magamnak és amíg a lelkesedésem tart tökéletesen működik, de az idő múlásásval motiválatlan leszek és félbehagyom a munkát, feladom őket...és tudom, hogy így sose lehetek sikeres.
Ti miből merítetek mozótivációt? Hogyan tartotok ki?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem volt még olyan, hogy valamit csak úgy kaphattál meg ha megdolgozol érte? Még nem kellett küzdened soha?
Lehet amúgy, hogy rossz célokat választasz de az is lehet, hogy csak gyenge az akaraterőd. Ebbe vagy beletörődsz,ilyen maradsz és a szerencsére bízod magad. Vagy elkezdesz dolgozni rajta. A te döntésed, az előbbi a könnyebb választás, de az utóbbitól leszel értékes. Hajrá;) Engem az utóbbi motivál, szeretnék értékes ember lenni... szerencsére ismerek pár olyan embert akik ilyenek, így van kire felnézni, vannak akik erőt adnak, szerintem ez is fontos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!