Mi az a mondat, ami nagy hatással volt rád/megváltoztatta az akkori életedet?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 09:22
11/24 anonim válasza:
Nekem Hernádi Judit Sohase mondd száma
12/24 anonim válasza:
Nagyon rossz helyzetben voltam, de csak én változtathattam rajta. Mindenki körületem osztotta azt észt csak egy ember nem az apukám Ö ennyit mondott " tudom, hogy te megtudod oldani én veled vagyok" Ez a bizalom eröt adott és megoldottam.
13/24 anonim válasza:
Szép az élet, csak tudni kell élni.
14/24 anonim válasza:
Édesapám mondta, hogy: "ki milyen rózsát szakít, olyat szagol". Ő már sajnos meghalt, de a mai napig a fülembe cseng. Elváltam, jól érzem magam, ha problémám van, akkor mindig erre gondolok, és lépek! Általában jó az irány:))
15/24 anonim válasza:
mindenki hazudik. lehet, hogy csak egy sorozatból van, de ez a legnagyobb igazság a világon.
16/24 Sexylady válasza:
Hááát ez egyik az az volt h: "Mindenki csak és kizárólag a saját érdeke szerint cselekszik, és csak remélheted, hogy az egybe esik a tiéddel." A másik pedig amikor egyik haverom "beszólása", aki nem annyira ismert még amikor mondta ezt: Tudod amikor már kicsit megismer téged az ember, akkor derül ki igazán hogy te nagyon kiismerhetetlen vagy. (...) Amúgy kicsit úgy tűnik, hogy te nem mersz felvállalni semmit, sem érzéseket, sem stílust. Mintha még te sem tudnád eldönteni ki is vagy, mi felé húzol valójában. Azóta teljesen megélek mindent, kimutatom amit kell, és felvállaltam azt hogy igenis rocker, vagyok, akinek nem tetszik, megszólhat.
18/24 anonim válasza:
"Gyere csak, mutatok valamit a gépen!"
19/24 anonim válasza:
Az orvosom mondta:
"Azt hiszem már csak szerdáig bírja ki a szíve, aztán feladja." Ezt nekem mondta az orvos, akkor hétfő volt. Ennek, már 8 éve, de megküzdöttem az életért, sok szerdát megéltem és remélem még sokat fogok. :)
20/24 anonim válasza:
19 évesen anyutól:
"Úgy költözz el itthonról, hogy ide nem jössz vissza többet!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!