Mi az a mondat, amit már nagyon szeretnél hallani, de még senki nem mondta neked?
Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 09:49
1/30 anonim válasza:
Szeretlek
(nem baráti szeretetről van szó, hanem a "szerelmes" szeretlekről) :)
2/30 anonim válasza:
Az hogy: "Megnyerted az ötöslottót!" (persze ne viccből mondják, hanem tényleg :)
Pasi szájából pedig: "Nagyon szeretlek"
3/30 anonim válasza:
Majd én elmosogatok. (férjemtől)
4/30 A kérdező kommentje:
Hihi!Na ezt én is szívesen hallanám:)!
2009. júl. 19. 10:22
5/30 anonim válasza:
Egy orvos szájából hogy Önnek kisbabája lesz...
6/30 anonim válasza:
"Állampolgársági igényét elfogadtuk." Nekem ez lenne a legnagyobb öröm.
7/30 anonim válasza:
Gratulálok a felsőfokú nyelvvizsgá(i)dhoz:)
remélem mindkettő sikerül,amit elterveztem!.)de ha csak az egyik jönne össze akkor is boldog volnék.
8/30 anonim válasza:
"Siessen uram szóljon a feleségének, hogy szálljon be a Mazda RX-8-ba, hogy időben odaérjenek a lottónyereményéért, mert hamarosan indul a gépük Hawaiira, és ha lekésik a gépet, akkor nem fognak majd időben visszaérni, és lemaradnak a politikai bűnözők nyilvános kivégzéséről, és talán a főnöke is megharakszik és elveszti a munkáját, amivel havi 200.000Forintot keres.
9/30 anonim válasza:
"Üdvözöllek a családban!" :P De komolyra fordítva a szót: "Gratulálunk, felvételt nyert az ELTE-re!"
10/30 anonim válasza:
Nem kell félned, én örökké itt leszek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!