Most ezt én láttom rosszul?
Tavaly kellett választani tárgyakat amikre plusz órákba bejárunk, hogy érettségire készüljünk. Az osztály nagy része választotta a nyelvet. Én meg egy oszt.társam nem. És egy harmadik osztály társam azon hisztizik, hogy nem járunk be ők szenvednek benn órán, de a tanár mindig mondja, hogy a tételeket adják már majd oda amit dolgoznak ki +órára. /mármint a címét/
A csaj mellesleg alig jár suliba. /több órából meg volt a 30 % a/ És mégis elvárja, hogy mondjuk segítsek neki matekból. Én nem azért nem mentem + nyelvre mert én magamtól is képes vagyok a 4-esre nem kell segítség.
Ő hisztizik egy folytába, hogy 30 km-el odébb lakik és, hogy milyen korán kel meg fáradt. De jézusom ő választotta. De most értitek lehet valaki kollégista is.
Azzal hiába jön, hogy nem tudom mi a korán kelés mert nyáron volt, hogy 3 órákat aludtam mert dolgoztam.
De tényleg úgy irigylem, hogy csak ez a baja. Ha kicsit belelátna az életembe amiről általában nem beszélek mert nem akarok másokat terhelni tudná, hogy nem azért nem járok be mert csak olyan kedvem van hanem mert most olyan helyzetben vagyok.
Nem te látod rosszul. Nem volt kötelező,hogy plusz órára jársz. Az osztályfőnököm lánya 40km-re lakik az iskolától és mindig jön(kivéve ha beteg). Ebben igazad van,hogy választhatta a kollégiumot is,de iskolabusszal jön nem?
Korán feküdjön le. Ne nagyon törődj vele,ha meg megint hisztizik mondd meg neki,hogy miért nem jár iskolába..
Hol buszozik, hol vonatozik...
Na egy mondatom hülyé sikerült:n Nem azért nem járok be + órára mert nincs kedvem vagy hasonló hanem mert egy magam is képes vagyok a 4-esre. Most volt kisérettségi és én benne voltam a legjobb 3-ban.
Így is heti + 4 órára járok + majd még +1re akarok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!