Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik lenne a helyes?

Melyik lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Képzeld el a következő szituációt: Egy bányában vagy, ahol rajtad kívül még száz másik ember és az apád.Beomlik a bánya, két részre szakad.Az egyik járatban az apád, a másikban a 100 másik ember. Csak annyi időd van, hogy az egyik járatból hozd ki az embereket. Te melyiket választod? Megmentesz 100 embert és apád meghal, vagy megmented apádat és 100 ember hal meg? Mi lenne a helyes? Te mit tennél és miért? (Kort és nemet írjatok.)
2009. aug. 29. 21:32
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
apumat! ez nem kérdés ha valakinek jó apukája van!még 1.0000000000 embert is otthagynék csak hogy mentsem őt!
2009. aug. 30. 00:36
 12/31 anonim ***** válasza:
53%

Ha a 100 ember is magyar lenne, akkor nyilvánvalóan őket menteném ki. Itt nem szeretetről van szó, hanem önzőségről vagy önzetlenségről.

21f

2009. aug. 30. 01:37
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Pf... felőlem ott lehet a világ összes embere, akkor is az apámat viszem ki.
2009. aug. 30. 01:40
 14/31 anonim ***** válasza:
60%
Elgondolkodtató a 00:05: "Hacsak nincs a másikban anyukám vagy a kutyáim" - A kutyád többet érne, mint édesapád?
2009. aug. 30. 06:57
 15/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegy az neked? Ugyanannyit érnek a kutyáim mint azok akiket szeretek. Ezért lennék gondban. Ha többet érnének akkor nem lennék gondban. De tényleg mi közöd van hozzá? Nem te fogod megmondani, hogy vagyok-e vagy nem... Sőt lehet högy többet érnek mint olyan szülők akik jól elharcolgatnak egy,ással amíg én növik, engem meg letojnak, aztán hirtelen gondolnak egyet hogy ők már élni akarnak és otthagynak egyedül, az álmaimat lenézik, sőt egyszer rámuszították a rohammentőt mert szerintem öngyilkos akartam lenni (sose jutott eszembe). Tudom erre is van válasz: tökmindegy, akkoris a szüleid. De szerintem smemi közöd hozzá, hogy mit érzek a kutyáim iránt. Megszoktam már, hogy hülyének néznek érte.
2009. aug. 30. 14:13
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Az apukamat, s biztos vagyok benne h ha hasonlo helyzetbe kerulne h valaszon kozottem s mas kozott, biztos h engem valasztott volna
2009. aug. 30. 16:21
 17/31 anonim ***** válasza:
81%
még ha a kutyám lenne ott akkor is a kutyámat menteném, minthogy 100idegen embert!!!!!
2009. aug. 31. 00:31
 18/31 anonim ***** válasza:
44%
Mert valami nagyon nincs rendben a fejeddel.
2009. aug. 31. 00:50
 19/31 anonim ***** válasza:
76%

Ha te is azok közé tartozol akik felsőbbrendűnek tartják magukat az állatoknál, akkor ajánlom neked az Earthlings című filmet. De csak ba bírod a durvát...

Én úgy szeretem a kutyáim mint más a testvéreit (én egyke vagyok) pl. És 100 idegen embernél is fontosabbak, annyira fontosak mint a szüleim. Ha nem tetszik, az a te dolgod...

2009. aug. 31. 00:56
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Apám megölne, amikor megtudná, hogy "miatta" 100 másik embernek kellett meghalnia. Ezért elindítanám kifelé a másik 100-at, majd visszamennék apámért minden valószínűség ellenére. Vagy együtt jövünk ki, vagy ott maradunk mindketten. Mindkét megoldás "jó".

(41/F)

2009. aug. 31. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!