Hogy lehetne a lustaságot kiölni magamból?
Figyelt kérdés
tudom, hogy ez így hülyén hangzik... én szinte mindenre lusta vagyok: tanulásra, edzésre!!! megcsinalom őket, csak kínlódva. Hogy lehetne ezen javítani?2013. jan. 14. 21:54
1/13 Joshy Ca$h válasza:
Ostor, korbács, bőrszíj!
Vagy barátnővel aki ösztökél.
3/13 Joshy Ca$h válasza:
Akkor is barátnővel aki ösztökél:D
4/13 anonim válasza:
Frappáns válasz.:D Kár, hogy az én esetemben az alanynak nincs sok beleszólása az otthonom és a benne töltött időm szervezettségébe. A kérdezőnek könnyebb dolga lesz, miután összeköltöztek (már ha tényleg fiú).
5/13 Joshy Ca$h válasza:
Én fiú vagyok, csak beszálltam volna 2 lányhoz:D
6/13 anonim válasza:
Ilyen nyíltan kiteregetett kártyákkal ez max. elméleti síkon jöhet össze.:D
7/13 Joshy Ca$h válasza:
Hidd el, ez kell a nőknek.
Amúgy mi jól elbeszélgetünk a kérdező, meg még nem is reagált:D
8/13 anonim válasza:
Nő létemre higgyem el? Ha én is ettől olvadnék el, nem így reagáltam volna tegnap.:D A kérdező meg tényleg idebüföghetne már valamit.
9/13 A kérdező kommentje:
ostoba nagyképű magyarok, nem is számítottam másra!
idebüfögtem neked te tetű!!!
2013. jan. 15. 20:41
10/13 A kérdező kommentje:
"Ilyen nyíltan kiteregetett kártyákkal ez max. elméleti síkon jöhet össze" -azt hiszitek hogyha ilyen kretén körmondatokkal válaszoltok, akkor műveltek lesztek...
csak egy rakás szar vagytok ;P
2013. jan. 15. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!