Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti szeretitek a fekete színt?

Ti szeretitek a fekete színt?

Figyelt kérdés

nekem nagyon tetszik, csomó dolog sokkal jobban tetszik hogyha fekete színű minta bármilyen más színű lenne.

pl. rengeteg fekete színű ruhám van, de nem ilyen emós volnék, én a csinos, laza, de elegáns darabokat szeretem mert maga a fekete szín is szerintem rendkívül elegáns (ha egy színre lehet ilyet mondani) és sokkal kényelmesebbnek érzem magam ha a ruháim nagy része - ami rajtam van - fekete.

imádom még a fekete színű sportkocsikat, főleg ha fényesek.

fekete keretes szemüvegem van (de végül is azt nem kell gyakran hordanom mert lencséim vannak)

előnyben részesítem a fekete színű bútorokat, tényérokat, bögréket. a tv, a telefon, és egyéb kütyük csak akkor tetszenek ha feketék.

még hozzá kell tegyem, hogy a színes dolgokat nem nagyon szeretem néhány kivételel, és azokat sem minden féle textúrán ezek közül pl. a lila, ezeknek is csak bizonyos árnyalatai, a barna (csak világos árnyalatai) a krémszín (vajszín), az arany, az ezüst (csak fényes textúrán) és a sötét rózsaszín.

a többi szín nem igazán tetszik, ha mégis akkor csak egy-egy árnyalat de a zöldet, sárgát, narancsot és ezeknek szinte minden árnyalatát utálom.

végül is nekem azért teccik nagyon a fekete szín mert olyan elegáns és nem egy feltűnő szín bár anyám viccből néha le "gyászhuszár"-oz a fekete ruháim miatt de ő is tudja, hogy rajongok a fekete színért :)

17/L

2013. jan. 14. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem a fekete és a piros színek együtt tetszenek legjobban. 19/f
2013. jan. 14. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Kb13 voltam mikor fekete cuccokat keztem hordani. Azóta is munka kivételével (cégesruha, sötét pulcsik) de utcán, fekete a minden. Jó érzés. 33f
2013. jan. 14. 22:04
 3/7 A kérdező kommentje:
na tök jó :) nem csak én vagyok fekete "mániás" ;)
2013. jan. 14. 22:34
 4/7 Jófej:D ***** válasza:
Nekem is a fekete és piros tetszik eggyütt legjobban.
2013. jan. 14. 22:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Én szeretem,de inkább kombinálom zölddel,vörössel,kékkel.

32/f

2013. jan. 15. 09:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Ugyan ezek a kedvenc színeim:D

A fekete akármit megszépít.Én is nagyon szeretem,ékszerben,ruhában,bútorban,akármiben.

Egyébként tudjátok mi az érdekes?

A fekete nem egy szín.

A fekete mint úgy nem létezik,a fekete egyenlő a színek hiányával.

Nem tudom,szerintem ez olyan érdekes,mert ugye a fehér pedig az összes szín együttese:D

2013. jan. 31. 13:35
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem a fekete a kedvenc színem :) 18/L
2016. júl. 17. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!