Ti szeretitek a fekete színt?
nekem nagyon tetszik, csomó dolog sokkal jobban tetszik hogyha fekete színű minta bármilyen más színű lenne.
pl. rengeteg fekete színű ruhám van, de nem ilyen emós volnék, én a csinos, laza, de elegáns darabokat szeretem mert maga a fekete szín is szerintem rendkívül elegáns (ha egy színre lehet ilyet mondani) és sokkal kényelmesebbnek érzem magam ha a ruháim nagy része - ami rajtam van - fekete.
imádom még a fekete színű sportkocsikat, főleg ha fényesek.
fekete keretes szemüvegem van (de végül is azt nem kell gyakran hordanom mert lencséim vannak)
előnyben részesítem a fekete színű bútorokat, tényérokat, bögréket. a tv, a telefon, és egyéb kütyük csak akkor tetszenek ha feketék.
még hozzá kell tegyem, hogy a színes dolgokat nem nagyon szeretem néhány kivételel, és azokat sem minden féle textúrán ezek közül pl. a lila, ezeknek is csak bizonyos árnyalatai, a barna (csak világos árnyalatai) a krémszín (vajszín), az arany, az ezüst (csak fényes textúrán) és a sötét rózsaszín.
a többi szín nem igazán tetszik, ha mégis akkor csak egy-egy árnyalat de a zöldet, sárgát, narancsot és ezeknek szinte minden árnyalatát utálom.
végül is nekem azért teccik nagyon a fekete szín mert olyan elegáns és nem egy feltűnő szín bár anyám viccből néha le "gyászhuszár"-oz a fekete ruháim miatt de ő is tudja, hogy rajongok a fekete színért :)
17/L
Én szeretem,de inkább kombinálom zölddel,vörössel,kékkel.
32/f
Ugyan ezek a kedvenc színeim:D
A fekete akármit megszépít.Én is nagyon szeretem,ékszerben,ruhában,bútorban,akármiben.
Egyébként tudjátok mi az érdekes?
A fekete nem egy szín.
A fekete mint úgy nem létezik,a fekete egyenlő a színek hiányával.
Nem tudom,szerintem ez olyan érdekes,mert ugye a fehér pedig az összes szín együttese:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!