Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
kiskoromban nőtt egy nagyon csúnya anyajegy a mellkasomra amit kikapartam,most szép az egész bőröm, semmi heg. most viszont máshol nőtt egy nagy anyajegy,vagyis évről évre nagyobb és rondább lesz, ami egyre jobban meggyőz arról hogy vágjam ki valamivel, úgyis fakír vagyok.persze fertőtlenítem. vélemény?2013. jan. 14. 17:41
2/5 anonim válasza:
Inkább egy szakértőnek mutatnám meg. Én nem játszanék vele, ha folyamatosan nő és csúnyul...
3/5 A kérdező kommentje:
annyira azért nem kell komolyan venni, csak egy ronda nem túl nagy anyajegyről van szó.
2013. jan. 15. 14:52
4/5 anonim válasza:
Azonnal hagyd abba a kaparászást!!!! Akár bőrrákot is kaphatsz és ez nem vicc! Hozzá ne érj többet! Menj el szakemberhez, lézerrel leműtik, nem nő vissza, biztonságos és egy pici heg lesz a helyén. Nekem is vettek le anyajegyet, mert veszélyesnek ítélték (nagy volt, a hátamon, nem mertem napozni stb.) Szóval ORVOS
5/5 A kérdező kommentje:
mellesleg nem mindenkinek van pénze lézerezésre :)
2013. jan. 22. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!