Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti mit gondoltok erről?

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Van egy téma, ami régóta foglalkoztat. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Úgy érzem, hogy ha új közösségbe megyek, nem kell megmutatnom magamból mindent. Tehát nem kell elmesélnem nekik az életemet, a rossz dolgokat, amik történtek velem stb. A barátaimat sem nagyon avatom be, ha például valami miatt szomorú vagyok.

Azt hiszem, félek, hogy a gyengeségemet ellenem fordítják. Mert ha elmondom bárkinek is azt, ami a legjobban bánt, akkor azt bármikor felhasználhatja ellenem. Tehát ott rúg majd belém, ahol a legjobban fáj.

Az igazi érzéseimet még a legjobb barátnőmnek sem szívesen mondom el, nem sírok előtte. ha valami nagyon bánt, azt inkább magamban tartom.

Ti mit gondoltok erről? Fedjem fel az érzéseimet, vagy ne?

2012. nov. 17. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Még a legközelebbi hozzátartozóknak sem beszélek az összes érzésemről,mert nem szeretem ha annyit foglalkoznak velem. Szerintem az ilyen típusú emberek zárkózottabbak. Én is ilyen vagyok, de nekem ez így jó.
2012. nov. 17. 19:33
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is így érzem, de néha változtatni szeretnék rajta. Elmondani valakinek, hogy mit érzek. Csak olyankor eszembe jut, hogy egész eddig nem beszéltem ilyenekről, furcsa lenne, ha most hirtelen megnyílnék.

Most lettem középiskolás, és mindenki jóban van mindenkivel, csak én nem tudok önfeledten beszélgetni senkivel sem. Félek, hogy elárulok magamról valami olyasmit, ami miatt elítélhetne... Úgyhogy mostanában már még magányosabb vagyok, de nem tudok rajta változtatni.

2012. nov. 17. 20:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok,meg új közösségekbe nem kell egyből beugrani a közepébe,mert sosm lehet kijönni belőle jól.

Viszont ami a legjobb barátokat illeti,velük őszintének kell lenni mert nemhiába van belőle kevés.

2012. nov. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!