Mennyi ideig bírnád ki tv, telefon és számítógép nélkül?
Pl most nyaraláskor nem vittem magammal se a laptopot se a mobilnetet. Teljesen jól megvoltam nélkülük, de azért a telefon az kell.
23 L
telefon nélkül fél óráig talán...
számítógép és internet nélkül alig 1 óráig szoktam bírni
tv-t nem nézek.
16/L
Teló nélkül sokáig, bár azon hallgatok zenét, szóval mégsem :D
Gép nélkül max egy hét de akkor már szenvedés a köbön :D
Tvnélkül 1-2 hónap
Gép nélkül sokáig, most is nyaraltunk egy hónapig, nem volt ott gép és net sem, azt vettem észre h nincs rá igazán szükségem, de ha már ott van akkor muszáj használnom:S. De szerintem hónapokig kibírnám.
Tv nélkül nehezebben tudnék meglenni, táborban volt h 1 hétig nem tudtam nézni. de kb 1 hónapig azt is tudnám nélkülözni ha muszáj lenne
teló nélkül meg bármeddig mert azt abszolút nem használom, csak végszükség esetén, ha vmi nagyon fontos dologról van szó
15/L
tv-t nem nézek már jó ideje, mert helyettesíti a gép... lassan már a telefont is helyettesíti az életemben, utálok sms-t írni, annyi pénzem meg nincs, hogy traccspartit tartsak :D de arra jó, hogy megnézzem, hány óra
viszont nem halnék bele a gép hiányába sem, ha lenne mit csinálnom. nyaraláson egyáltalán nem hiányzott, de azért a mindennapok elengedhetetlen kelléke lesz, ősztől fősuli.. jupíí
telefon mindenképp kell, bármi baj van jól jöhet.
a többi nélkül bármeddig, kényelmetlen lenne meg szar, de ki lehet bírni bármeddig.
Ha Szerelmemmel lehetnék közben végig, akkor akármennyit!
Amikor vele vagyok, akkor ezek nem számítanak! Akármennyi időt töltsünk is Együtt... valahogy nem hiányoznak.
Amúgy:
- TV-t nem nézek
- telefonálni se nagyon szoktam, csak az időt nézem rajta :D
- számítógép hiányozna, mert esténként Szerelmemmel skype-on szoktunk dumálni... meg sulihoz is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!