Mennyi ideig bírnád ki tv, telefon és számítógép nélkül?
Figyelt kérdés
érdekel hogy manapság mennyire épültek be ezek a napjainkba2009. aug. 28. 18:10
1/26 anonim válasza:
tv nélkül sokáig,mer nemigen nézek tévét.
teló és gép nélkül max egy nap,de akkor már ki vaok akadva (de a teló fontosabb^^)
15L^^
2/26 anonim válasza:
nemtudom...
Volt mikor 2 hétig voltam tv és gép nélkül, volt mikor 1 hétig tv, gép és telefon nélkül voltam. Túlzás lenne azt mondani, hogy bármeddig, 1-2 hétig biztos, hogy kibírnám :)
3/26 anonim válasza:
TV és telefon nélkül bármeddig, gép nélkül TALÁN 2 napig. Talán.
4/26 anonim válasza:
eddig 2 hetem volt (tábor), a telefonomat "elhagytam", de "megtaláltam" tábor végére. ezt a mesét anyuéknak adtam be :D meg közben "lemerült". gép nem volt, tv-ről még álmodni sem tudtunk. illetve egyszer besétáltunk a falu gazdagjának házába tv-zni, de csak egy meccs végének 10 percére :D ennyi volt az egész. olyan nomád volt a tábor, hogy szinte a kaját is magadnak kellett szerezned XD (szinte = horgászat)
5/26 anonim válasza:
gép és tv nélkül 1 hét,teló nélkül max 3 nap(max!!)
6/26 anonim válasza:
telefon nélkül nem nagyon
gép,tv 2-3 hétig biztosan
7/26 anonim válasza:
Cigi, sör, csocsóasztal mellett elég sokáoig ;)
8/26 anonim válasza:
Telefon nélkül bármeddig ^^
Tv nélkül jó sokáig...kb olyan 4-5 hétig biztos
Gép nélkül max 1 hét :)
9/26 anonim válasza:
Kibírni a végtelenségig, de a gép nélkül 2 hét után már rosszul érezném magam.
10/26 anonim válasza:
Ezek nélkül bármeddig. De ha zenét sem hallgathatnék, akkor max. egy hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!