Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan szoktassam le magam a...

Hogyan szoktassam le magam a radírrágásról?

Figyelt kérdés
Rákaptam a radírrágásra. Nem eszem meg, vagy ilyesmi, csak harapdálom az órákon, suliban. Kedvencem ilyen szempontból a fekete Faber Castell, ami kár, mert az jól radíroz. Hogyan szoktassam le magam?

2013. jan. 10. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Iskolás koromban én is szerettem radírt rágni, főleg az egynemű, fehér és rugalmas típusokat. Meg vonalzó segítségével hosszú kukacokat csináltam belőle. :) De magamtól leszoktam róla, mikor átszoktam a tollra, amit ugye nem lehet kiradírozni.

Ha tényleg problémát okoz ez a szokás, akkor mindig gondolj arra, hogy hátha valami gusztustalan anyagba mártogatták, amit semmiképpen nem szeretnél a szádban tudni. Elvégre ki tudja, hogy ki fér hozzá a radírodhoz, amikor nem figyelsz oda...? és mit csinál vele...?

(Vagy ha hipochonder típus vagy, arra is gondolhatsz, hogy a radír tulajdonképpen műanyag, amiben mindenféle veszedelmes adalékanyagot kevernek. Némelyik közülük hormonok hatásait utánozzák, és impotenciát meg anyagcsere-elváltozásokat okozhatnak.)

2013. jan. 11. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is rágtam a radírt, sőt, elsős koromban még a számba is vettem a kicsi darabkákat és kiköpködtem :D Ami vicces de fúúújj.

Azóta leszoktam róla, gilisztákat nagy ritkán viszont még mindig jó buli csinálni. :)

Sajnos a körömrágásom megmaradt, pedig már 20 vagyok és néha nagyon csúnyán lerágom.

Majd leszoksz róla tuti.

2013. jan. 11. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne tarts magadnál radírt. Át is lehet húzni a hibás szöveget, nem muszáj radírozni. :)

Vagy vegyél olyan régi fajta "elefántos" radírt, az nagyon rossz ízű, nem fogod rágni.

2013. jan. 11. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen maja méhecskés szagos radírom. Azt rágtam én is.XD Aztán anyám vett ilyen büdös, kínai műanyagradírt. Utána leszoktam. Annak nem volt olyan íze. XD
2013. jan. 11. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb utóbb rájössz hogy undi amit csinálsz.
2013. jan. 28. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!