Hogyan törhetnék ki ebből a "szerepből"?
Figyelt kérdés
Mindig nagyon félénk voltam, csúnyácska, duci de az utóbbi 2évben teljesen megváltoztam. Fogytam 35kg-t , egyel talán nem vagyok félénk megnőtt a hajam sminkelem magam ez által valamivel szebb lettem. De az iskolába.(6.os vagyok) mindenki elkönyvelt annak a félénk kislánynak. És ezt utálom! Nagyon szeretnék iskolát váltani ugyanis utálom az osztályomat. Persze van néhány barátom de mindenki irigykedik a másikra. És szörnyen rossz indulatú. Tudom nincs bizonyítva, hogy úgy minden jobb lesz, sőt lehet minden rosszabb lesz.. de elegem van ebből! Nem tudok "kibontakozni"! Mit gondoltok mi lenne most a legjobb? 13L2013. jan. 9. 20:02
1/3 A kérdező kommentje:
*indulatúak.
2013. jan. 9. 20:03
2/3 anonim válasza:
Iskolaváltás és sztem ne sminkeld magad, attól csak rondább leszel (az én szememben)
14F
3/3 anonim válasza:
13évesen a smink szerintem nem okés. Az igazi nők is csak alkalmakra használnak és nem minden naposan,mert tudniuk kell remekelni,ragyogni! :)
Szerepelsz?Akkor hagyd abba a szerepet és kész.Ha van egykét barátod akkor csak azokkal foglalkozz és ne a többiekkel.Nem kell mindenkivel jóba lenned!Szóval amivel foglalkozz az a barátok és a tanulás,minden másra pedig nagy ívben sz.. rá!
Iskolaváltást pedig jól gondold át,Én 3 sulin mentem keresztül általánosokban és emiatt mindenütt ki voltam rekesztve mert már egy összeszokott csapatba kerültem bele,és igazán csak szakközépben voltam ott a szeren és kezdődött valami királyság! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!