Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek ki a sajnáltatot...

Hogyan lépjek ki a sajnáltatott szerepből?

Figyelt kérdés
Utálom anyámat, meg apámat, amiért így neveltek, hagyták, hogy a félelem velem legyen, és nem hagytak kinyílni, hanem félelmet sugároztak, anyám hagyta félelmében, hogy azt csináljak, amit csak akarok.És a legrosszabb, hogy vissza is élt vele, és ezzel együtt én is, amikor nevelőapám lett, anyám pedig nem hagyta, hogy beleszóljon a nevelésembe, hanem féltett csak és mindent megengedett a nevelőapám kárára.meg az enyémre.
2011. dec. 21. 04:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Éppen ideje hogy változz és ne másokat hibáztass a saját életedért.

A múltat zárd le, ami megtörtént, az már megmásíthatatlan. A jövődet Te alakítod aszerint, hogy mennyi benned az elszántság.

Tudom, hogy a félelem a legnagyobb visszatartó erő, olykor megbénítja az embert és hatalmas feladat legyőzni. Tedd lépésenként, még ha olykor sikertelen is, majd szép lassan jönnek a pozitív visszajelzések is, csak ne add fel.

Édesanyádnak pedig bocsáss meg, mert azt tette, amit akkor a legjobbnak tartott az érdekedben. Amíg neheztelsz rá, Te sem tudsz kilépni a sajnáltatott szerepkörből.

Sok sikert, hidd el, ezen a világon soha semmi nem lehetetlen, tapasztalatból írom.

2011. dec. 21. 05:01
 2/6 A kérdező kommentje:
szerinted ha boxolni járok az jót tesz?
2011. dec. 21. 05:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudod az van, hogy elváltak és meg is halt a nevelőm.nem tudom mi van,belül marcangolom magam.
2011. dec. 21. 05:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Mindent az anyadra kensz. Mindenkit utalsz. Azt hiszem, legjobban magadat utalod, azt ami lettel.

Szallj ki a semmi-csinalasbol, ebredj fel, kezd el formalni az eletedet. Hajnal majdnem 5-kor aludjal, nappal termekeny ember legyel, nem egesz nap nyomd az agyat, mert hat az anyad.

2011. dec. 21. 06:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez így van, azt utálom amilyen vagyok, de hát ki tehet róla, nem a szülők?
2011. dec. 21. 06:25
 6/6 anonim ***** válasza:
ha mar tudod hogy rossz vagy akkor innentol kezdve a TIED a felelosseg. es azt a kepesseget hogy rajottel hogy nincs rendben az eleted, azt viszont edesanyad nevelesenek koszonheted,akkor viszont jo munkat vegzett . az igazi baj akkor van ha nem latod a hibaidat . addig mig utalat van a szivedben addig nem fogsz tudni valtoztatni semmin.
2011. dec. 21. 06:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!