Ha úgy érzed, nincs tovább miért itt legyél ezen a világon mit tennél?
Figyelt kérdés
Úgyértem ha kifogytál az ambiciókbol, a célokból a miértekből akkor mit tennél???2009. aug. 27. 23:41
2/7 A kérdező kommentje:
Jah...:) lehet h igazad van....:P:)))
2009. aug. 27. 23:59
3/7 anonim válasza:
Én már gyerekkoromba is ilyen voltam..nem tettem semmit..elvagyok.
5/7 anonim válasza:
Olyan nem lenne, hogy kifogynák a célokból. Ha netán összeszednék egy csomó zsét rendes (!!) munkával, lenne egy nagy házam egy jó helyen, kocsim meg miegymás, és csak ülnöm kéne a babérjaimon, mert mindent megszereztem, akkor sem dekkolnék tétlenül.
De ha ezek nem valósulnak meg (mert valószínűleg nem fognak), akkor se lenne halálvágyam, új életet kezdenék, mint önkéntes, akár külföldön, a nyomorban is.
6/7 anonim válasza:
hogy mi? vennék egy krumplis zsáknyi mini croassont meg egy kupac töltött TESCO fánkot + egy raklap üdítőt (vegyesen lenne rajta víz,rostos,kóla stb... stb... utána ezekkel meg egy kis pénzel elkezdeném járni a világot
7/7 anonim válasza:
én sem küzdöttem soha semmiért, hagytam elmenni mindent magam elött... mert lesz*rtam az életem. nincs célom, nincs semmim a jövőre nézve. és nem is kell. majd lesz ami lesz.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!