Van akire vagy amire irigyek vagytok? Mások pénzére házára stb. de az igazat!
Figyelt kérdés
szerintem minden emberben van hogy valamire irigykedik. én mivel ház ujitásban vagyunk igy a szép házakra mert a miénk nem halad túl gyorsan.2009. aug. 27. 19:17
11/21 anonim válasza:
20:16! Köszönöm a jókívánságokat! Nektek is minden jót!(babát)
12/21 A kérdező kommentje:
babát ne is mondjátok . mi 3 éve küzdünk:(
2009. aug. 28. 00:48
13/21 anonim válasza:
Én nagyon irigy ember vagyok. Szinte mindenkit irigyelek valamiért, sajnos. Pedig nem vagyok csúnya, egészséges vagyok, állítólag jófej, de valahogy mégsem tudok megelégedett lenni.
14/21 anonim válasza:
Akkor nektek is sok sikert a picurhoz:)
15/21 anonim válasza:
Az egészséges emberekre, mert en tudom h nem lehetek soha ugy mind ok...
16/21 A kérdező kommentje:
utolsó.ellehet árulni mi a baj????nagyon sajnálom:(
2009. aug. 28. 14:02
17/21 anonim válasza:
nekem nincs mire irigynek lennem.
Aki nagyon tehetős, az biztos tett olyan dolgokat amiktől én nem tudnék esténként aludni, tehát én nem fogok irigykedni olyan dologra ami nekem rossz érzés...
van olyan dolog ami után vágyódom, ezek esetleg szituációk vagy az mondjuk, hogy egy boldog párkapcsolat vagy jó munkahely, viszont ezt nem önzően féltve teszem. Felfogom, hogy per pillanat nekem nincs, de bízom benne, hogy idővel eljön hozzám is. Nem sajnálok soha senkitől semmit, és nem kívánom azt, hogy bárcsak én lennék valakinek a helyében.
üdv
25/F
18/21 anonim válasza:
Igen.Akiknek sokkal nagyon házuk van és fent tudják tartani meg rendben, bejáró nélkül meg egyéb más nélkül.
19/21 anonim válasza:
A wolt legjobb barátnőmre. Általános iskola alsó tagozatába mi woltunk a legjobb barátnők, mióta az eszünket tudtuk ő énekes nő én pedig színész nő akartam lenni, egyikőnk se azért akart, h híressé váljon hanem mindketten imádtuk csinálni. Dúsgazdagod woltak, az anyja meg hát vélemyényt nem mondanék, valamiért felvették az egyik színházba ahol kisebb musicalakben énekel, mondanom sem kell h az anyja szerintem hány emberrel feküdt le mire, a lány elért oda ahova. Egyszer összevesztünk, de nagyon már franc tudja miért, kibékültünk, de a ami napig amikor találkozunk a vigyor nagyon hamis az arcomon mert féltékeny vagyok arra, h az ő álmai valóra váltak én meg évek óta küzdök és semmi...
20/21 anonim válasza:
Azokra akiknek 8-as szintű karijuk van a WoW-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!