Mindenkire aki szebb nálam :'( És nem nehéz nálam szebbnek lenni. :/
2009. aug. 27. 19:18
2/21 anonim válasza:
Mindenkiben van egy egészséges irigység, de az nem baj. Én is irigy vagyok arra, akinek van munkahelye, vagy csop.társamara aki már le bírt államvizsgázni én meg kínlódok, de hát segíts magadon isten is megsegít :)
2009. aug. 27. 19:23
3/21 anonim válasza:
Én iszonyatosan irigy vagyok minden olyan lányra, aki vékony és nagy a melle. Elég sok ilyen fiatal lányt látok, talán azért, mert már korán elkezdenek fogamzásgátlót szedni a mai tinik. Vagy ki tudja, miért van ez. Nekem átlagos a testalkatom és aránytalanul kicsik a melleim a testemhez képest. :/ Én nem jártam jól...
2009. aug. 27. 19:45
4/21 anonim válasza:
Az egészséges emberekre.
2009. aug. 27. 19:59
5/21 anonim válasza:
Én Tony Starktól irigylem a Vasember páncélt. Jó lehet úgy repülni.
2009. aug. 27. 20:00
6/21 anonim válasza:
19:59es, megkérdezhetem mi a bajod?
2009. aug. 27. 20:03
7/21 baranyi kálmanné válasza:
Arra vagyok irigy aki nem dolgozik,mégis van pénze meg jo él.
2009. aug. 27. 20:03
8/21 anonim válasza:
20:03!Így konkrétan nem szívesen írom le hogy mi a bajom, de annyira nem súlyos remélem,sok stressz ami már testi tünetekben is megmutatkozik.
Viszonylag egészségesen élek mégis én vagyok beteg akik meg pl. cigiznek, isznak azoknak meg semmi bajuk legalábbis itt a környezetemben.
Amúgy köszi az érdeklődést!:)
2009. aug. 27. 20:11
9/21 anonim válasza:
20:11es,igen sajnos vannak ilyenek, hogy azoknak megy látszólag jobban akik egészségtelenek!Én is kivagyok, hogy minden alkoholistának, meg tininek összejön a baba elsőre, mi férjemmel meg már hónapok óta próbálkozunk...na mind1, azért most már remélem nálunk is jelentkezik:)
Amit tudnék ajánlani, hogy szedj vitaminokat(ha nem szednél)az segít a fizikai erőnléten, és kívánom, hogy megoldódjanak a gondok, és hogy tudj stressz mentes életet élni!!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!