Mik a legfőbb jelei annak ha valaki hazudik?
Figyelt kérdés
Magamon is megfigyeltem már pár jelet mikor füllentek, de mégis, mik a legalapvetőbbek? Vagy pedig aki jól hazudik, és mégis le akarjuk buktatni, mit kell rajta észrevennünk?2013. jan. 6. 14:08
1/8 Kameko-san válasza:
Aki nem profin csinálja, az általában nem néz a másik szemébe, kerüli közben a szemkontaktust.
2/8 anonim válasza:
az exem nem nézett a szemembe, mikor hazudott, hanem felfelé vagy oldalra lesett mindig, és kinyitotta nagyra a szemeit.
Egyik barátnőm akkor hazudik, mikor pislog egy hatalmasat a mondat végén.
Anyukámnak húzódik a szája, mikor hazudik, meg vigyorog.
Tesóm összehúzza a száját, már majdnem csücsörítésbe.
Egyik volt osztálytársam pedig mindig szipogott mikor elkezdte a mondatát.
Egyik koleszos csaj pedig dadogott.
Könnyű leolvasni az arcáról leolvasni valakinek ha hazudik :D Csak keresni kell a kis mimikákat.:)
Jah...és a hangszíne is megmutatja mikor hazudik. Anyukám azt mondta, hogy amikor én hazudok, akkor átváltok nyávogós hangra.:D
4/8 anonim válasza:
Pl.:
-megfogja a nyakát amikor beszél
-a szája elé teszi a kezét
-máshova néz
5/8 anonim válasza:
az is lehet, ha agyafúrt, hogy kikerüli a választ, és mellébeszél. nem arra válaszol amit kérdeztél. ilyenkor vissza kell kérdezni konkrétabban, és megfogni, rápirítani hogy a kérdésre válaszoljon. Ha nyomatékosabban mondja a választ, és mentegetőzik hogy mi ez a gyanakvás, kikérdezés, akkor biztos hogy hazudna a kérdésre. mert ezek a visszatámadások is azt jelzik, hogy terel, nem akar a kérdésre válaszolni.
6/8 anonim válasza:
keresztkérdéseket kell feltenni, mint a nyomozók, és előbb utóbb belezavarodik. ha azt mondja "nem emlékszem" akkor tuti hogy hazudik, ugyanis a gyanusítottak is azt szokták csinálni. És ugye mindig tagadnak, tagadnak.
7/8 anonim válasza:
Nem néz a szemedbe, hadarva vagy dadogva beszél, furcsa arckifejezést vág... de ha valaki nagyon profi, azon nehéz észrevenni ezeket.
8/8 anonim válasza:
Az Anyósok !Tisztelet a kivételnek! profik a hazudozásban! Azt állítják,hogy a lányuk még szűz,de ha netán orvosi papírt kérsz,egyből azt mondják,hogy "Ez Én rám tartozik,Én vagyok az anyja" Attól,hogy valaki nem néz bele a másik szemébe,amikor beszél,attól még nem biztos,hogy hazudik,mert lehet,hogy éppen kancsal,vagy egy olyan betegségben szenved,ami azzal jár,hogy nem tud a szemébe nézni a másiknak. Amint a hazug embert,hamarabb utolérni,mint a sánta kutyát. Mondja,a közmondás. De a legjobban,azzal lehet a hazudós embert lebuktatni,hogy többször meg kell kérdezni,de nem ugyan abban az időben,és részletesen,és ha egymásnak ellent mondó nyilatkozatai vannak,akkor feltehetően,hazudik. Mint PL a rendőrségen is azért hallgatnak ki többször,és mindig azzal jönnek,hogy a múltkor még nem ezt állította. De ezzel,ha kis milliószor kifaggatnak,és már szinte össze zavarnak,akkor már nem biztos,hogy úgy mondod el,mint eredetileg. Ezért kell jól megfogalmazni,és piszkozatban leírni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!