Mi az a Wreck This Journal?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=7QL3AjE63QA
Erre gondolok.
Mi a lényege? Tudnék ilyet itthon is csinálni?
2013. jan. 6. 09:57
1/3 anonim válasza:
Kizárt dolog hogy ne tudnál.Hogy mi a lényege?Az emberi szépérzék lerombolása.Már ha van.Undoritó!
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem értek egyet az előttem szólóval. A kreativitás fejlesztésére, a korlátaid lerombolására szolgál, már pszichológusok is alkalmazzák terápiás célra. Én is mostanában bukkantam rá, és keresem is Magyarországon.
Az oldalakon különböző feladatok várnak, amit teljesíteni kell, de bárhogy értelmezheted az instrukciót. Izgalmas, és ha befejeznéd, még két ilyen könyve van Keri Smithnek.
Szerintem valakivel közösen jobb csinálni, én például egyedül biztosan nem mernék egy könyvet "sétáltatva" az utcára menni. :)
3/3 anonim válasza:
Magyarországon lehet ilyet kapni ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!