Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor féltél a legjobban?

Mikor féltél a legjobban?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 07:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

21: 40 Mitől vakultál meg? Sok sok kitartást kívánok neked!

Amúgy én szinte mindentől félek, elég egy horrorfilm, vagy egy hang amit viccből (azaz az én ijesztgetésemre) adnak ki a barátaim.

Ja, és tavaly osztálykiránduláson,amikor nem volt függöny az ajtó előtt és pont ráláttam (erdőbe "torkollottak" a faházak, szóval közvetlenül az erdőben, egy hegyen voltunk) és mindig suhanó alakokat láttam előtte elmenni...Meg a gyökér osztálytársaim bloody mary-ztek és én persze majd összeszartam magam...

2010. jan. 24. 21:44
 22/23 anonim ***** válasza:
Szia, kedves utolsó. Koraszülött voltam és azért. 15 éves koromig láttam, de csak egy szemmel, most 18 éves vagyok. Húúú, a hangoktól én is félek, amelyiknek nem tudom a keletkezési forrását. Mostanában szokott olyan lenni velem, hogy aminek eddig megismertem a handját, annak most nem és ijedten kérdezem: "Ez mi volt?!" Ú, a Bloody Mary című filmet láttam (mármint tényleg láttam a szememmel) és utána féltem, mint állat. Egyszer hülyeségből odaállltam a tükörhöz és kimondtam 2x, hogy bloody Mary, de 3x-ra már nem mertem XD). A filmben is az volt, hogy 3x kimondták a tükör előtt és akkor meghaltak, én meg féltem, hogy én is meghalok XD.
2010. jan. 24. 21:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Amikor McDonaldsos hamburgert ettem, meg amikor mandarint láttam...
2010. ápr. 20. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!