Amikor kiderült,hogy apukám balesetet szenvedett és majdnem meghalt. :'(
2009. aug. 29. 10:08
12/23 anonim válasza:
Esténként egyedül a szobámban ha valami ijesztőt látok/olvasok. Túlságosan bele tudom élni magamat.
2009. aug. 31. 02:03
13/23 anonim válasza:
Nagybátyám öngyilkos lett, felakasztotta magát a pincénkben, és én találtam meg. Ekkor 21 voltam, és nagyon kiborultam. Előtte ketten laktunk a lakásban a nagybátyámmal, és utána egyedül nem mertem ott maradni, mert éjjel mindig parkettarecsegést hallottam a szomszéd szobából, ahol előzőleg ő aludt. Lehet, hogy csak a rossz élménytől kikészültek az idegeim, és azért képzeltem a padlórecsegést, máig sem tudom, de nagyon rossz volt. Reggel szabályosan elmenekeültem a lakásból, és sosem mentem vissza.
Horrort nem merek nézni azóta sem egyedül, mert volt, hogy utána álmomban előjött ez az emlék, nagybátyám öngyilkosságáról. Borzasztó volt.
2009. szept. 3. 09:25
14/23 anonim válasza:
amikor az egész családom autóbalesetet szenvedett és egyedül én tudtam kimászni az autóból ami a feje tetején állt és senki más nem mozdult meg rajtam kívül...
de szerencsére mindannyian megúsztuk töréssekkel és horzsolásokkal...
2009. szept. 3. 17:09
15/23 anonim válasza:
Mikor a barátnőmmel Londonban a Madame Tussaude-ban lent voltunk a horror részben mi voltunk a legfiatalabbak , legszélen , leghátul álltunk így mindig minket kövvettek röfögtenk a fülünkbe stb.. bár tudtam h nem bántanak még is síikítózva kapaszkodtunk az idegenekbe xD :$ nagyon rossz volt ...
2009. szept. 3. 18:47
16/23 anonim válasza:
Én egy horror után képes vagyok kikészíteni mindenkit a félelmemmel. A Madame T.- én is nemsokára megyek a horrorpincébe, azt mondják rettentő félelmetes. Én akkor féltem a legjobban,de azt inkább ilyedtségnek mondanám, amikor évvégén elmentünk az osztállyal desedanapra és ott voltak ilyen programok pl megkerülni a desedát (3óra) és mi a felénél azt hittük hogy elvesztünk (mert a tó másik partján volt az osztály) és kiborultunk sírtunk..pedig ott ment el mellettünk a többi túrázó..:D:D
azóta én már 4szer,barátaim 3szor kerülték meg. Az osztályban (a kb 7 lány közül) én tartom a rekordot!:D
2009. dec. 28. 21:57
17/23 anonim válasza:
Akkor,amikor kint voltunk az osztályommal év vége fele egy panzióban, és ott minden szobában két ember volt, és én meg a barátnőm áthívtunk másik két lányt.Fekszünk az ágyba, a szobatársam huzamba mondja a horrortörténeteket. Félelmetes volt, de a legjobban az, ahogy mindenki sikonyált!:D Már felejteeeek!!:D:D
2009. dec. 28. 21:59
18/23 anonim válasza:
Juuj...amikor táboroztunk...elmentünk néhány bnőmmel a tábortól egy elhagyatott helyre, ott állt egy fakuckó, mellette minden kacat...mindenki hülye hangot adott ki..és fényes lett a kunyhó,mindenki csak futott,én meg ott álltam, és néztem ahogy egy kéz kinyúl és csak fogta az ajtófélfát. Én csak álltam,néztem...egy bnőm jött vissza értem megfogta a kezem és húzott mint állat!!:D Brutál volt... azóta sem tudjuk h ki van ott...:D
2009. dec. 28. 22:03
19/23 anonim válasza:
21:59-es vok. Az a panzió komolyan egy horror-ház. Mindig péntek 13 kor voltunk ott. Aznap több szobában megeresztett a csap,a mi szobánkban is,de több éven keresztül. Ez egy másik év,péntek 13.Átmentünk egy másik szobába aludni,ott voltunk vagy hatan,nyolcan. Mindenről beszéltünk, többen a földön ültek.Én persze az ágy közepén.:] Ment a TV égett a falon lévő lámpa ami fölöttem volt. Ez a lámpa egy ideig pislákolt és elaludt...:O nagyon féltünk,nem kapcsolódott vissza. Reggelre már normálisan működött..:) fura..:)
2009. dec. 28. 22:06
20/23 anonim válasza:
Szia. Amikor megvakultam... (Beszélő számítógéppel írok) Attól féltem, hogy hogy' fogok így tovább élni... Hogy hogy' fogok az utcán közlekedni, biztos el ffog ütni egy autó, meg foghnak támadni, kirabolnak, összetöröm magam, megvernek, stb. Igazából még most is félek és szerintem fogok is:( 18/l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!