Mit tegyek, ha súlyosan számítógépfüggő vagyok?
Szünetekben napi 10-14 órákat gépezek. Ha nem jutok a számítógéphez, üres érzésem van, előfordult, hogy sírtam miatta... Mindig úgy érzem, hogy egy csomó mindennek utána kell néznem, pl. mennyibe kerül a táska, amit kinéztem, milyen pakolás használ pattanások ellen stb. Egy csomó infót meg akarok tudni, ezért lógok itt, a Gyakorin is sokat, mert megtudok egy csomó dolgot. Meg sokat Facebookozok is, 9gag-ezek, YouTube-on nézek videókat és ezek mellett sok filmet, sorozatot nézek.
Ha nincs lehetőségem netezni, nem jut eszembe semmi, hogy mit csinálhatnék. Szinte már az interneten élek... Mit tehetnék? A függőségem már a tanulás rovására is megy, valamint a kapcsolataimra, egész nap csak a szobában ülök. Szeretnék normális tini életet élni. :/ Olvasni már fél éve nem olvastam, pedig emlékszem, 2-3 éve rengeteg könyvet kivégeztem, meg a kutyáimmal is csak annyi időt töltök, amikor hazajövök. Szeretnék normális tini életet élni. :/ De nagyon nehéz leszokni, ez már komoly függőség.
16/L
Velem is pont ez volt. Aztán elhatároztam, hogy ez nem lesz így jó, úgyhogy mehatároztam hogy először csak napi 2 órát gépezhete, utána meg 1 órát. A nap többi részében meg igaz a tanulásra nem nagyon bírtam rávenni magam, de elkezdtem újra olvasni, rájöttem hogy már nagyon hiányoztak a könyvek. :) A kutyáimmal is napi több órát foglalkozok, sétálok. Mostanába meg főzni tanulgatok. :) Hétvégén meg próbálok a barátaimmal lenni, pörögni. És néha munkát vállalok.
Szerintem ha elhatározod magad, biztos menni fog, :)
Bocs a hosszúságért,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!