Mit tegyek? Nem bírom
Figyelt kérdés
annyira fáj itt belül minden h arra már szó sincs. legszívesebben felvagdosnám a karomon az ereket, de előtte bevennék egy marék erős altatót vagy mit azt csőő. de nem tehetem tudom. de annyira kész :( :( :( :\\\'(2009. aug. 25. 22:54
1/8 anonim válasza:
Szija megkönnyebűlsz ha elmondod mi bánt én itt várom válaszod és dumcsizunk 14 1 csaaaaaj
3/8 A kérdező kommentje:
igen az vagyok. de már azt hittem meggyógyultam, de úgy tűnik mégsem :(
2009. aug. 25. 23:07
4/8 Giovanni válasza:
gipsyboyfasza@hotmail.com van kedvem lelkizni ha gondolod de már csak holnap szia.
5/8 anonim válasza:
headhunteradam@windowslive.com
régen depis voltam de tudom a megoldást:) vegyél fel és dumcsi:D
jobb lesz!!:)
6/8 A kérdező kommentje:
csak azt mondjátok meg h legyek meg ma éjjel. utána már jobb lesz érzem. de nem merek még aludni sem mert rémálmaim lesznek :( :(
2009. aug. 26. 00:11
8/8 anonim válasza:
őőő eddig 3 embert rángattam ki ebből az állapotból... remélem hogy tényleg jobban vagy... ha nem akkor ez hosszútávú és sok idő kell és egy embőc akire támaszkodhatsz... legalábbis tapasztalataim szerint naszóval ha kell visíts aztán próbálkozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!