Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Döntésképtelen vagyok! Segítség?

Döntésképtelen vagyok! Segítség?

Figyelt kérdés
Egyszerűen rengeteg dologban nem tudok dönteni. Bizonytalan vagyok benne hogy most melyik legyen. Rettentően idegesítő és zavaró tud lenni. Mivel lehet ezt javítani? Vagy mi lehet a probléma oka? Kérdésekre szívesen válaszolok ha esetleg tudna segíteni mert valamit nem írtam le.Csak valaki segítsen mert megőrülök.. Egyszerűen nem bírom. 15/F

2012. dec. 31. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
talán túl tökéletesen akarsz dönteni.. ez lehet a vívódás oka... hogy jó? hogy jobb? ezzel meg egy csomó energia/idő elmegy- ezért ez nem jó, és idegesít. Ha átgondolsz valamit, akkor gondold hozzá, az angyalok segítenek, nem kell neked teljesen tökéletesre kidolgozni (nem is lehet, ezt fogadd el), hagyd egy részét az égiekre, és a szerencsére :)) most valami nagyobb döntés előtt állsz? mit válasszál? iskolát? tanulmányt?
2012. dec. 31. 22:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Telitalálat :S Suliválasztás...Egyszerűen ötletem nincs minek tudnám magam elképzelni a jövőben de a kis hétkznapi dolgokra is értettem.. azokról sem tudok dönteni.De megpróbálom amit mondasz.. Hátha.. Köszi a választ :)
2013. jan. 1. 01:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor jó, este tedd fel a kérdést / hova menjek ? milyen tagozatra? stb... de ne válaszold meg. Éjjel, álmában az ember angyalokkal beszélget, segítenek, sokszor van, hogy úgy ébredsz, jobban érted, tudod a dolgokat, nem úgy, hogy egy mondatban ott a válsz, hanem hogy ez a kínzó bizonytalanság, ami a kérdésedben is van, megszűnik. És valahogy könnyebb lesz átgondolni a teendőidet.. "aludjunk rá egyet" -mondták a régiek, ennek a szólásnak a mélyén ez van. Az indiánok úgy tartották, az alvó Istennel van, beszélget, ezért nagy bűnnek számított ott felébreszteni egy alvót:))

*

Sokan nem tudják még ilyenkor, milyen hivatást válasszanak. Jó lenne egy erős középiskola, mert az a 4 év igen fontos a továbbiak szempontjából. Egy gyenge iskolában elpazarolódik az idő, sokszor a fegyelmezésre megy el. Viszont követelni ők is szoktak, ezért inkább összetör, mintsem fejleszt, képez.

Inkább reál vagy humán tárgyak érdekelnek? Mi az, ami a kötelező tanulmányokon túl is mozgat és utánanézel, magadtól is? Nyelv tagozat biztos hogy jó, a nyelvekre nagy szükség lesz minden területen, bármerre is mész majd tovább. Nagyon segítő lehet, ha van olyan tanár, akit kedvelsz, és akihez bizalommal tudsz fordulni, ő melyik iskolát ajánlja?

2013. jan. 1. 09:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Hú köszi a választ sok segítő infó van benne :) Jól átgondoltam valószínű egy két tannyelvű tagozatra megyek egy gimibe.De a probléma fent áll...Telefon vásárlás előtt állok merthogy a régi tönkrement és nézegettem a neten.. kettő közül választhatnék de mind kettőnek vannak érvei és ellenérvei..és ezt sem tudom eldönteni!Megpróbálom az alvós teknikát megint
2013. jan. 1. 10:43
 5/6 anonim ***** válasza:
/a telefont talán itt is érdemes megkérdezi a megfelelő kategóriában- mert a két típust, aki már használta, tud esetleg információt róla, mi az előnye/hátránya és a Te szempontjaidhoz ezek hogy viszonyulnak:))
2013. jan. 1. 10:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D
2013. jan. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!