Akkor is döntünk, amikor úgy döntünk, hogy nem döntünk? És mi van azzal, aki döntésképtelen?
igen.
akkor azt döntjük el, hogy kiadjuk a kezünkből a döntés jogát és engedjük, hogy más döntsön helyettünk.
Ez is egy döntésforma, de szerintem a legrosszabb! (Nem az a lényege az életnek, hogy döntéseinkkel, legyenek jók/rosszak alakítsuk a sorsunkat?)
Annak, hogy valaki nem dönt, amikor lehetősége lenne változtatni valamin, az eszményi példája a közönyösségnek.
De az is lehet, hogy az illető gyáva és nem meri elvállalni a döntésének a következményeit, ezért csak sodródik az árral!
Na evvel jól összezavartál...
de én úgy gondolom nincs olyan hogy döntésképtelen mert akkor semmit sem csinálni mindennap döntenünk kel amikor felkelün,elmegyünk a konyhába stb...aki "döntésképtelen" az egész nap nem csinálna semmit bár..azt is elkellene döntenie ;-)
Az helyett eldönti más:D :)
"Az ember vagy dönt vagy döntenek helyette."
Ezt nem is tudom ki mondta..:/
De azért jokérdés=))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!