Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Akkor is döntünk, amikor úgy...

Akkor is döntünk, amikor úgy döntünk, hogy nem döntünk? És mi van azzal, aki döntésképtelen?

Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 09:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%

igen.

akkor azt döntjük el, hogy kiadjuk a kezünkből a döntés jogát és engedjük, hogy más döntsön helyettünk.

2008. szept. 16. 10:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint mégsem döntésképtelen az illető, mert azt is csak el kellett döntenie, hogy más döntsön helyette. :)
2008. szept. 16. 10:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy van, aki szeret sodródni, és inkább a sorsra bízza, hogy miből mi sül ki. Ez is egy döntés. Meg van, hogy az ember kivárja inkább, amíg változnak valamilyen irányba a körülmények, és könnyebb lesz dönteni.
2008. szept. 16. 12:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
a döntésképtelen ember is dönt ez így van.csak nem abban a kérdsében amiben kellett volna!
2008. szept. 16. 14:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz. :)
2008. szept. 16. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez is egy döntésforma, de szerintem a legrosszabb! (Nem az a lényege az életnek, hogy döntéseinkkel, legyenek jók/rosszak alakítsuk a sorsunkat?)

Annak, hogy valaki nem dönt, amikor lehetősége lenne változtatni valamin, az eszményi példája a közönyösségnek.

De az is lehet, hogy az illető gyáva és nem meri elvállalni a döntésének a következményeit, ezért csak sodródik az árral!

2008. szept. 16. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Na evvel jól összezavartál...

de én úgy gondolom nincs olyan hogy döntésképtelen mert akkor semmit sem csinálni mindennap döntenünk kel amikor felkelün,elmegyünk a konyhába stb...aki "döntésképtelen" az egész nap nem csinálna semmit bár..azt is elkellene döntenie ;-)

2008. szept. 21. 10:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Na igen. Viszont a döntésképtelenséget nem ilyen alapvető dolgok esetére vonatkoztatjuk, mint pl. a felkelés. De ha mégis így vennénk, akkor tényleg nincs döntésképtelen ember. :)
2008. szept. 21. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a döntésképtelenség elég rövid ideig tart! Amíg el nem döntjük, hogy most döntésképtelenek vagyunk! :D
2008. nov. 12. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Az helyett eldönti más:D :)

"Az ember vagy dönt vagy döntenek helyette."

Ezt nem is tudom ki mondta..:/

De azért jokérdés=))

2008. dec. 24. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!