Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Már is ilyenkor egy kicsit...

Már is ilyenkor egy kicsit magába süllyed?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, párom nincs, bulizni nem megyek. Ilyenkor mindig egy kicsit depressziósnak érzem magam, hogy nem megyek buliba, csak itthon vagyok. Jövőre 24 leszek, és az életemet eléggé máshogy képzeltem el...
2012. dec. 31. 15:09
 1/9 A kérdező kommentje:

* Más

Bocsi.

2012. dec. 31. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Van párom, de ugyanígy vagyok... Olyan izé, h együtt kell töltenünk a szilvesztert mikor a barinőmék meg házibulit csapnak. Mert Őneki ez a mániája. Szüleivel élünk, és ne égessem evvel előttük se Őt se magamat, h máshol szilveszterezek. Na ez normális? Elhagyni vagy szüneteltetni nem tudom a kapcsolatot, mert nincs hova mennem. Hozzám jöhetnek. Merre laksz? Ha közel ide jöhetsz! Szívesen venném, ha hozzám is jönne valaki! :)

24/N

2012. dec. 31. 15:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szintén 23, szintén nincs párom, szintén nem megyek bulizni:)

Nem süllyedtem magamba, te se tedd. Az önsajnálat nem vezet sehová. Jövőre kezdd el fejleszteni az életed:)

2012. dec. 31. 15:22
 4/9 anonim ***** válasza:

ma 15:20!

Akkor az egy ideális kapcsolat:D Próbálj talpra állni és elköltözni. Ne szenvedj tovább egy ilyen boldogtalan kapcsolatban... Hol laksz?:P

2012. dec. 31. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok, van párom, megyek buliba,mégis magamba süllyedek mert sokkal jobban szeretnék otthon maradni, nyugodt békés környezetben, ennyi idősen nem úgy bulizni, hogy mindenki leissza magát, hangos zenére, mintha kötelező lenne.. Beszélgetésekre vágyom, komoly felnőtt emberekre, akik úgyis viselkednek.. De az életem mindig is abból állt, hogy fejet hajtottam mások akaratának, azt tettem amit mondanak és mostanra még azt sem merem megmondani a barátomnak, hogy szeretném, ha vége lenne a kapcsolatunknak.. De egy hét múlva külföldre költözöm és ezeknek a dolgoknak vége.. Remélem meg tudok állni a saját lábamon.. Sosem késő változtatni az életeden.. Tudod, mindenki másképp képzeli az életét, ha a jövőbe néz, de ami nem öl meg megerősít és, amíg tisztában vagy vele, mire vágysz, addig van esély változtatni is, haladni felé.. Ne arra gondolj, hogy vége egy évnek és mit nem értél el, hanem arra, hogy kezdődik az új és mi minden vár rád.. Ez csak egy ugyanolyan nap, mint a többi, holnap vége..
2012. dec. 31. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Elhagyni vagy szüneteltetni nem tudom a kapcsolatot, mert nincs hova mennem."

Neked csak gratulálni tudok.

Kedves kérdező.

Engem is csak egyszer hívtak egész életemben szilveszteri buliba, és 21 vagyok. Barátnőm is csak ebben az évben lett. Régebben én is kcisit depis voltam szilveszterkor, születésnapon stb. Most műtétem volt és pihennem kell, szóval nem is tudnék bulizni, de nem is hívtak. Barátnőm meg messze lakik. Vigyázz a depivel, mert ilyenkor nagyon el tudja kapni az embert ez az egész. Lásd tisztán a dolgokat. Ez a nap is ugyanolyan mint a többi. Csak a társadalom felcímkézte. Számodra viszont annyival jobb ez a nap hogy tudod hogy valami nincs rendben így elgondolkodhatsz rajta mit kellene máshogy csinálnod. Nekem is úgy jöttek össze a dolgok hogy elkezdtem máshogy élni. Válthatunk pár levelet ha van kedved.

2012. dec. 31. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
21 vgyok,párom nincs,de 3 nap 12 órás műszak után örülök,hogy otthon lehetek,nem szeretem a szlivesztert
2012. dec. 31. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:
engem egész évben a depresszió jellemez,és ünnepekkor nem érzem hogy más lelkiállapotban volnék,karácsony,sziveszter,husvét,egyre megy,az egész évem ugyanolyan
2012. dec. 31. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
"Párom nincs" - mi vagy te, kolbász? Egyébként a szilvesztert én is utáltam, nem voltak haverjaim. Az egyetlen este mikor kötelezően mindenki elmegy beb*szni de a saját társaságával. Esélyem se volt egyedül csinálni valamit, úgyhogy inkább tanultam, vacsoráztam, belenéztem a tvbe, aludtam egyet, felkeltem éjfél előtt, felöltöztem és megnéztem az folyosóról a tűzijátékot (ez azért mázli:)), elszívtam egy cigit, és visszamentem aludni. Aztán január-februárban már építettem a kapcsolataimat tovább, koncertek, bulik, egyedül vagy új haverokkal. Régi szép idők!
2013. jan. 1. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!