Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A barátnőmet eltiltotta az anyja 4 hónapra a géptől és a gyk-tól, mert a kedves bátyja megnézte az sms-eit és meglátta, hogy írtam neki, gondolt egyet, szétnézett bnőm notebookján majd szépen felolvasta mindet az anyjának, aki erre teljesen bekattant és most nem gépezhet 4 hónapig, elvették a mobilját és szobafogságban van.
Szerintetek hogyan tudná megpuhítani a szüleit?
Mert az a baj, hogy távkapcsolatban vagyunk és így, hogy 4 hónapig nem tudok vele beszélni, azt nem bírnám ki, tegnap egész este sírtam.
A lány 14 én 16.
2012. dec. 18. 07:20
2/7 A kérdező kommentje:
Mármint postán? Szerintem azt amint meglátná az anyja, rögtön szét is tépné.
2012. dec. 18. 07:43
4/7 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, köszönöm.
2012. dec. 18. 07:50
5/7 anonim válasza:
veled van baja az anyjának vagy a kapcsolatotokkal vagy talált valami perverz dolgot a tesó?
6/7 A kérdező kommentje:
Az a baja, hogy neten ismerkedtünk meg.De volt egy-két pikáns megjegyzésem is, de nem tudom, hogy végigolvasta-e mind a 25 oldalnyi privát üzenetet:/ a csajszi is tett hasonló megjegyzéseket, remélem nem látta
2012. dec. 18. 09:31
7/7 anonim válasza:
A barátnőd mehet könyvtárba is netezni meg sokszor számtechórán is lehet. Meg ahogy írták, barátok el tudják vinni neki a suliba a postai levelet. Suliban is amelyik haverjának van net a telefonján, igazán odaadhatná neki 1-2 mail megírására a szünetben. Manapság egy csomó embernek van régebbi már nem használt mobilja. Próbáljatok szerezni egyet, és töltsd fel a kártyát neki hozzá. Akkor SMSezni tudtok, ha leveszi róla teljesen a hangot/rezgést. Talán telózást nem próbálnám meg, mert az hallatszik, ha beszél, de az SMS is jobb, mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!