Mit kezdjek a bennem lévő agresszióval?
Figyelt kérdés
Kívülről egy szelíd, kicsit visszahúzódó lánynak tűnök. De folyton van bennem a felszín alatt valami megmagyarázhatatlan agresszió kicsi koromtól kezdve. Mindig katonákkal játszottam gyerekkoromban , szeretem a háborús filmeket, veszélyes állatokat. 12 évesen minden vágyam volt egy rottweiler. Ezekkel még semmi probléma nem lenne. De ha pl. buliban kicsit többet iszom a kelleténél, rögtön elkezdek háborúról, gyilkosságokról beszélni, meg hogy el akarom foglalni x országot. Azok a férfiak, akik eddig megmozgatták a fantáziámat, azzal érték el, hogy felfigyeljek rájuk, hogy ilyen dolgokról meséltek. Pl. az egyik két órás kiselőadást tartott a kutyaviadalokról, a másik izraeli katona volt és arról beszélt, hogyan harcoltak Gázában stb. Titokban mindig arra vágyom, hogy az utcán megtámadjanak, hogy harcolhassak velük. Gyerekként rajongtam a Szovjetúnióért, kamaszként rövid ideig náci Németország mániás voltam, ennek köszönhető részben a némettudásom is. Voltam Izraelben egy olyan időszakban, amikor háború volt. Kifejezetten élveztem a dolgot, emellett azzal szórakoztam, hogy eljártam arab falvakba sétálni egyedül. Imádok mindent, ami vad és dühöng benne a tesztoszteron, de közben időnként magamtól is megijedek, hogy milyen agresszió van bennem. Volt már arra példa, hogy verekedésbe keveredtem fiúkkal, nem is egyszer. Úgy érzem, szétvet a harc iránti vágy. Mit csináljak? A küzdősport segítene? Valaki azt mondta, attól csak rosszabb lenne.2012. dec. 30. 20:03
1/1 anonim válasza:
én javasolnám a küzdősportot. jobb helyeken megtanítják azt is, hogy ez nem arra van, hogy a gyengébbek ellen használd, hanem önvédelemre. emellett levezeti a benned tomboló feszültséget, úgymond "kiengedheted magadból az állatot". ha ennyire harcias vagy, próbálkozz a thai-boxszal, de a kung-fu is jó lehet. illetve ajánlanám még a jógát, ha van benned kitartás, sokat segíthet.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!