Megéri kiköltözni az USA-ba? Hogy kezdjek bele?
Figyelt kérdés
legyszi ha vannak olyanok akik esetleg kint élnek vagy éltek ti hogy vágtatok bele jobb kint anyagilag megéri milyenek ott az emberek ?
A valaszokat elõre is köszi :)
2012. nov. 19. 00:06
1/4 anonim válasza:
Ezt már nagyon sokszor és sok helyen elmondták. Ott kezdődik a dolog, hogy oda nem költözhetsz ki csak úgy. Kell zöld kártya, amit nem adnak olyan könnyen. Járj utána a dolognak, mert illegálisként nem olyan jó kint élni. Anyagilag meg ha jó munkád van akkor megéri, feketén meg nyilván olyan nagyon jó munkát nem fogsz találni. Válság van ott is. nehéz munkát találni. A nyelvet beszéled?
2/4 anonim válasza:
Inkább az EU-n belül oldd meg! :)
3/4 anonim válasza:
Én Kanadába jöttem és nagyon megbántam. Amint tudunk megyünk vissza.
4/4 anonim válasza:
ha tudnád milyen bonyolult, elmenne tőle végleg a kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!