Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az 5 percenként...

Mit kezdjek az 5 percenként váltakozó hangulatingadozással?

Figyelt kérdés

1 évig éltem a volt barátommal,majd 3 hónapja szakítottunk. Én nem kerestem őt,bár a mai napig megőrölök a hiányától. Most találkozni szeretne velem és újrakezdeni.

5 percenként váltakozik a hangulatom,egyszer arra gondolok hogy istenem milyen jó lenne újra együtt,utána pedig arra hogy meg sem érdemel. Már kezdek begolyózni.

Tudom hogy nem ő az igazi,de jó lenne újra vele,nagyon jó volt a kapcsolatunk.

(azért szakítottunk,mert neki az a normális hogy ha megszületik a gyerek,az apa külföldön dolgozik,néhány havonta jön haza meglátogatni a feleséget és a gyereket én pedig nem vágyom ilyen 'családi életre' ahol csak néhány havonta láthatom a jövendőbeli férjem, de ha terhes lettem/lennék, akkor ez így működne)

22/L

2012. dec. 21. 21:58
1 2
 1/11 okoska31 ***** válasza:
most van egy gyereked tőle?
2012. dec. 21. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem biztos, h ha apuka lesz akkor is így fogja gondolni :) lehet a pici iránti vágy erősebb lesz mint a külföldi meló. De mehetnél vele Te is...Ezt így előre, nem is igen lehet megmondani, hogy mi lesz...:)
2012. dec. 21. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha nem ő az igazi, akkor ne raboljátok egymás idejét.
2012. dec. 21. 22:06
 4/11 A kérdező kommentje:
A szülei úgy éltek hogy az anyja itthon nevelte a 4 gyermeket az apja pedig 6 havonta jött haza. Neki ez a természetes,ez jelenti az apa szerepet. Próbáltam vele beszélnni,a véleménye nem változik.
2012. dec. 21. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:

Én sem vágynék ilyenre. Én még azt is nehezen viseltem, h heti 4 napot ki kellett bírni a párom nélkül mikor suliba jártunk. Soha többet senkiért nem csinálnám végig!

24/N

2012. dec. 21. 22:07
 6/11 okoska31 ***** válasza:

ha még nincs gyereked tőle, és nem tetszene ez az életmód, amit már most tudsz, hogy így lenne, megspékelve azzal, hogy egyszer már nem működött a kapcsolat, pedig éltetek is együtt - akkor ne erőltesd.

megfordítva: minek erőltetnéd? 22 évesen van még időd, szerintem...

2012. dec. 21. 22:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs gyerek. Csak nem jó,hogy 3 hónap után is minden nap az eszembe van és hiányzik. Azt hittem előbb túlleszek a dolgon.
2012. dec. 21. 22:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után nagyon kevés az a három hónap. Simán lehet fél év-egy év, mire tényleg túl leszel rajta.
2012. dec. 21. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Járj társaságba. Más pasik is vannak.
2012. dec. 21. 23:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kezdd újra vele.
2012. dec. 21. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!