Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek az 5 percenként...

Mit kezdjek az 5 percenként váltakozó hangulatingadozással?

Figyelt kérdés

1 évig éltem a volt barátommal,majd 3 hónapja szakítottunk. Én nem kerestem őt,bár a mai napig megőrölök a hiányától. Most találkozni szeretne velem és újrakezdeni.

5 percenként váltakozik a hangulatom,egyszer arra gondolok hogy istenem milyen jó lenne újra együtt,utána pedig arra hogy meg sem érdemel. Már kezdek begolyózni.

Tudom hogy nem ő az igazi,de jó lenne újra vele,nagyon jó volt a kapcsolatunk.

(azért szakítottunk,mert neki az a normális hogy ha megszületik a gyerek,az apa külföldön dolgozik,néhány havonta jön haza meglátogatni a feleséget és a gyereket én pedig nem vágyom ilyen 'családi életre' ahol csak néhány havonta láthatom a jövendőbeli férjem, de ha terhes lettem/lennék, akkor ez így működne)

22/L

2012. dec. 21. 21:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csak egyetlen apró akadályon kell túllépni... Megmondod, hogy elfogadod a dolgot, de amíg nincs itthon, neked lesz szeretőd, barátod. Ha ebbe belemegy, akkor rendben, ha nem, akkor viszlát.
2012. dec. 22. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!