Ti éreztétek már úgy hogy az embereket taszítjátok el magatoktol?
Figyelt kérdés
Mint nem is tudom mint egy mágnes, hogy mikor meglátnak már nem is akarnak közeledni felétek, nem is akarnak megismerni hanem inkább távolodnak? (ééés nem hisyem h a külső miatt...) Kuujult az önbizalomhiányom, kisebbségi komplex.-em v mi? Csak szimplán megőrültem?2012. dec. 30. 15:03
1/3 anonim válasza:
nem örültél meg. CSakolyan energiák mozognak most benned amik nem vonzóak(?). Átérzem ezt tudom milyen. De sajnos nem tudok mit mondani. Amikor valami történik ami miatt megbicsaklik benned valami ..skkor ezek az érzések előtörnek. és ez kifele is hat. CSak azért irtam h lásd más is van ezzel igy..
2/3 anonim válasza:
Figyu, olyan nem szokott lenni, hogy mész az utcán és 5 méterenként köszönnöd kell, mert feszt rádmosolyog valaki?
3/3 A kérdező kommentje:
nm iazán értem, h mire akarsz kilyukadni... nm köszönök az utcán mindenkinek aki szépen mosolyog és nem mindig találkozom méterenként ismerőssel
2013. jan. 7. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!