Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Fogalmam sincs mit csináljak?

Fogalmam sincs mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval tavaj ilyenkor még minden jóvolt..

másik suliban voltam(szakmán)és suliban voltak barátaim akikkel nagyon jól éreztem magam....tök jó volt minden..

de aztán végzősök voltunk elváltak útjaink...még ez nemis olyan nagy baj,de voltak más barátaim akikkel összejártunk,velük is nagyon jó volt szórakoztam meg minden..de ők meg nyá közepe fele hozzácsapódtak drogosokhoz és nekik most ők a barátok...

elkezdtek drogozni...engemis hívogattak eleinte,de én nem mentem azóta nemkeresnek meg semmi...

azthittem,hogy jólteszem mert nemleszek drogos...

de most új suliban vagyok(érettségi) ittis vannak barátaim,több is...de nem olyan velük egyáltalán...

minden más..eljárunk szórakozni,összeülni..

mindig kitalálunk vmit,denem olyan...

hiányzik a régi életem..

Úgy érzem,teljesen nem ott kéne lennem,ahol vagyok..

nincsis kedvem elmenni az "új haverokkal",de elmegyek nehogy azlegyen,hogy nem megyek és nemlesz senki akivel lehetnék...beleőrülnék...

de ígyis lassan ott tartok,mert nem érzem jól magam ebben a társaságba...félreértés ne essék,nem nyomnak el...sőt!

csak egyszerűen ez nem olyan...

nemtudom most mit csináljak..:S

nem sajnáltatni szeretném itt magam,csak kíváncsi lennék mi a véleményetek erről,volt-e már valaki ilyen helyzetben,és ő mit tett?

a válaszokat előreis nagyon szépen köszönöm!!

megy a kéz!!

19/F

2012. dec. 30. 00:50
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsi a helyesírási hibákért!!! :)))
2012. dec. 30. 00:52
 2/3 anonim ***** válasza:

A régi iskolád után hiába sírsz, de ha hiányoznak az egykori barátaid, akkor keresd felé őket, beszélj velük, é ha még ennek ellenére sem akarnak veled szóba állni, akkor megnyugodhatsz, hogy te mindent megtettél, és tiszta lelkiismerettel lépj tovább.

Ezt a sulit, ha jól értem, idén már el is hagyod, szóval ne bánkódj azon sem, hogy ez a társaság nem jött össze. A leírásod alapján nem tűnsz egy antiszociális valakinek, ezért gondolom, számtalan lehetőséged lesz igaz barátokat szerezni.

2012. dec. 30. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
* nem felé, hanem fel, bocsi.
2012. dec. 30. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!