Szinesztéziás vagyok? Nem tudom eldönteni
Köszönöm a válaszokat!!
Kedves Angelika! Igen:)) De például Vezetéknevek is különböző színűek, sőt, egybe is más. Tegyük fel Kovács Angelika jelen esetben nálam piros, a Kovács pedig rézvörös-fekete árnyalat. Viszont Kovács Angelika egybe pedig narancssárga szín jut eszembe:) kicsit hülyénhangzik, de látom magam előtt leírva gondolatban és olyan színnel írva:))) kicsit furi, érdekes de nem midnig előnyös.. például mikor nem tudok dönteni két dologközött és csak azért szimpatikusabb az egyik mert éppen a kék jut róla eszembe, mert az a kedvenc szinem.. szóval nem mindig jó:) eléggé tud befolyásolni is:)
Ketteske, hát ezen nagyon jót nevettem:DFuri vagy te is:))
Első: én meg szívesen kipróbálnám milyennek látjátok ti a 'világot' akik nem szinesztéziások:))
Nekem is így van :D Miközben olvastam
hétfő-fehér angelika nekem is piros zsolt nekem is zöld kilenc nekem is kék :D
hétfő: halványsárga
Angelika: vörösesbarna
Zsolt: erőteljesebb sárga
Kilenc: lila
Igen, azt hiszem, ez szinesztézia. Amúgy ebben csak annyi a baj, hogy körülbelül két-három évvel ezelőttig, amíg nem olvastam erről a betegségről, azt hittem, mindenki ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!