Most mi van? Nem tudom eldönteni mit érzek
Figyelt kérdés
Van egy srác,kb egy hete ismerem,de szerintem ez rohadtul nem elég ahhoz hogy szerelmes legyek,és nem is mondom h az vagyok,de nagyon bejön a srác,ugyanazokat a dolgokat szeressük meg minden.Ő 19 éves,én meg 15 amúgy.2012. febr. 25. 13:08
1/4 anonim válasza:
én is szoktam így lenni, sztem ha így haladtok, akkor szerelmes leszel. De max elmúlik egy idő múlva, és úgy fogsz rá tekinteni, mint egy barátra.
2/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom,szerintem ő is bír engem,de nem vagyok biztos benne.Mondjuk barátnőm szerint bejövök neki,mert nézte a képeit(fotós),és mondta hogy sok képen vagyok rajta,de nem tudom,csak annyit tudok,hogy nem akarom elveszíteni,akár barátok is lehetünk,csak ne idegenedjünk el egymástól.
2012. febr. 25. 19:43
3/4 anonim válasza:
nem fogtok eltávolodni, nyugi ;) ha közel laktok mázlitok van, ha meg nem ott az msn esetleg FB. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát,közel lakunk egymáshoz,ide a városba jár suliba.Remélem Isten úgy hozza hogy összejövünk.:)
2012. febr. 25. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!