Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mi van? Nem tudom eldönte...

Most mi van? Nem tudom eldönteni mit érzek

Figyelt kérdés
Van egy srác,kb egy hete ismerem,de szerintem ez rohadtul nem elég ahhoz hogy szerelmes legyek,és nem is mondom h az vagyok,de nagyon bejön a srác,ugyanazokat a dolgokat szeressük meg minden.Ő 19 éves,én meg 15 amúgy.
2012. febr. 25. 13:08
 1/4 anonim ***** válasza:
én is szoktam így lenni, sztem ha így haladtok, akkor szerelmes leszel. De max elmúlik egy idő múlva, és úgy fogsz rá tekinteni, mint egy barátra.
2012. febr. 25. 17:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom,szerintem ő is bír engem,de nem vagyok biztos benne.Mondjuk barátnőm szerint bejövök neki,mert nézte a képeit(fotós),és mondta hogy sok képen vagyok rajta,de nem tudom,csak annyit tudok,hogy nem akarom elveszíteni,akár barátok is lehetünk,csak ne idegenedjünk el egymástól.
2012. febr. 25. 19:43
 3/4 anonim ***** válasza:
nem fogtok eltávolodni, nyugi ;) ha közel laktok mázlitok van, ha meg nem ott az msn esetleg FB. :)
2012. febr. 25. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát,közel lakunk egymáshoz,ide a városba jár suliba.Remélem Isten úgy hozza hogy összejövünk.:)
2012. febr. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!