Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom eldönteni mi akarok...

Nem tudom eldönteni mi akarok lenni. Segítség?

Figyelt kérdés
Kéttannyelvű drog és toxikológiai gimnáziumba fogok járni , de mégis inkább színész (tudom, ez egy tipikus "celeb" munka) vagy hasonló akarnék lenni. Pl.: riporter, mindig is tetszett a riporterkedés. 14 vagyok , lány . A szüleim szerint az előző kettő dolog hülyeség , és nekem tuti nem menne, Oké, hadarok zsóval van egy kis beszédhibám , de valamelyik csatornán egy kövér,pösze és ha jól emlékszem még selypítő csávó szokott riportokat adni.
2012. nov. 1. 12:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Remélem érhető volt :S Egyébként, nem Magyarországon szeretnék élni , sokkal inkább Nagy-Britanniában. Vannak kint rokonok, az angol megy úgy-ahogy és nyáron megyek ki 2 hétre a nővéremmel.
2012. nov. 1. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:

A hadarás még egy olyan gond, amin lehet változtatni. Régen én is borzasztóan hadartam, visszahallgatva sokszor még én sem értettem, mit akartam mondani. Aztán volt egy kb egy éves időszak, amíg szinte folyamatosan, tudatosan próbáltam lassabban beszélni, mostmár semmi gond nincs vele.

Riporterkedéshez pedig gyúrj rá a nyelvre, ha angolul akarod csinálni, mert televízióban azért nem elég az "úgya-ahogy" szintű nyelvtudás.

2012. nov. 1. 12:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor majd én eldöntöm, hogy mi leszel. Kádár. Hordókat fogsz készíteni.
2012. nov. 1. 13:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké.
2012. nov. 1. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!