Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz a Sátánistákról?

Mit gondolsz a Sátánistákról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 13:13
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Nekem semmi bajom egyik félével se az ördög imádókkal vagy divat sátánistákkal akiket így hívtok se a Lavey féle sátánizmussal bár az érdekesebb ott maga a név mögötti jelentés a lényeg. Plussz azt megjegyezném ha valaki Lucifernek szenteli az életét az miért gonosz csak mert a nagyfejű keresztények azt mondják aki ebben hisz az szánalmas és csak sajnálni tudom.Meg mindenki jön itt az állati áldozatokkal meg hasonlók de akkor kérdem én átolvasta az a "rohadt szent könyvet" amit annyira dicsőít mert gyanítom nem istennek is áldoztak fel dolgokat többek közt az első gyilkosság is a szerint ennek köszönhető. Na meg ott van még a pogány üldözések a keresztes hadjárat isten nevében egy nagy rakás embert lemészároltak. Az ördrög imádok mikor indítottak hadjáratot meg stb.Csak azért öltek meg embereket isten nevében mert nem abban hittek amiben ők meg hasonlók ilyen alapon a a Nácizmus is dicsőítsétek elvégre vallási alapja Himmler miatt annak is van.ÉS akinek nem tetszett amit állítottak vagy csak úgy kegyetlenül lemészárolták.
2010. nov. 28. 11:41
 22/23 Nil válasza:

A sátánizmussal nincs problémám, van néhány szemlélet amivel egyet is értek, az pedig hogy depressziós lenne aki sátánista, erős túlzás éppen az a lényege a dolognak, hogy az ember élvezze ki az életét, mert lehet hogy utána nem lesz mit élveznie. A keresztényekről annyit, (Főleg a katolikusokról) hogy ők Isten nevében öltek meg rengeteg embert, nézzük csak a kereszteshadjáratokat, vagy hogy hány embert küldtek máglyára mert esetleg nem egyezett a nézetük velük, boszorkány üldözések stb, holott tudtommal az is benne van a parancsolatba, hogy "Ne ölj".Ennyit róluk, ők is csupán csak uralkodni akarnak, kifordítva a dogmákat, hogy nekik jó legyen. (Megjegyzem ez főként a katolikusokra mondtam, bár a Jehovistákat is ki nem állhatom)

A sátánizmust, és az ördögimádatot pedig még mindig rohadt sokan össze keverik, hála annak hogy a legtöbb ember nem szán rá 1 órát, hogy kicsit utána olvasson, szerintem a sátánizmusnak maximum a neve "ijesztő" de semmivel se gonoszabbak, őrültebbek vagy hajlamosabbak arra hogy gyilkoljanak mint bárki más, az persze megint más, hogy sokan annak vallják magukat, mert hű de menő neve van, miközben semmit nem tudnak az egészről, a másik oldal meg szardobálásról szól -_-

Az ördögimádatról annyit, hogy valóban nem normálisak, és hiába ellentét ők is csak csordaként követnek 1 felsőbb hatalmat, de ebbe nem akarok belemenni, nem érdemelnek több szót.

2011. jún. 8. 12:29
 23/23 anonim ***** válasza:
51%

Megint alapvető fogalmi hibák vannak. Nah tegyük is helyre a dolgokat gyorsan:

Az igazi Sátánizmus több ezer évvel előzi meg a zsidó/keresztény vallás létrejöttét. Sátán személye megegyezik a sumer földistennel Enkivel. Enki az emberiség Igazi és eredeti istene. De vannak ellenséges istenek is akik nagyon pozitívan mutatkoznak meg magukat angyaloknak nevezve. A Démon szó eredetileg a görög mitológiában az emberek és istenek között álló szellemet jelent és nincs semmi negatív vonzata, csak a keresztények használják negatívan ezt a szót.

Az istenek az embert eredetileg egy rabszolga fajnak akarták, de szerencsénkre Sátán ráébredt a szabad akarat fontosságára és az istenek 1/3-át maga mellé állítva fellázadt az istenek ellen. Sajnos végül a Démonok elvesztették a háborút a hatalmas túlerővel szemben, és az ellenség megkötötte Őket. A zsidó/keresztény vallás létezésének egyetlen oka hogy elnyomja az ősi eredeti vallásainkat és távol tartsa az embereket Enkitől. A keresztény egyház megrögzötten pusztította el azokat a dokumentumokat amik az előző állításom igazolnák, és üldözték, megkínozták és megölték Sátán szolgáit kik az igaz tudást hordozták. Nem csak a boszorkányokat, a druidákat és a tudás egyéb hordozóit is könyörtelenül, embertelen módon lemészárolták. Az igazi Sátánizmus az ősi pogány vallásainkon alapul, nem mutatunk be sem emberi sem állati véráldozatot Sátánnak, Sátán számára az állatok szentek a tisztaságuk végett. A divatsátánisták akik alapján ti megítéltek minket, Sátánt nem más mint antikereszténység nem sátánizmus. A LaVey féle "sátánizmusnak" még csak köze sincs a Sátánizmushoz, az csupán ateizmus. A kereszténység célja az emberi személyiség eltörlése, ha figyelmesen olvassuk a bibliát láthatjuk az igazi tartalmát.

“Legyenek eggyé, mint ahogy te Atyám egy vagy velem és én veled, s ők is legyenek egyek velünk…” – Jézus (János 17:21)

Sajnálom hogy így összecsaptam a választ de remélem kielégítő volt. Bármilyen további kérdésre szívesen válaszolok. Egyébként a keresztény isten jehova/adonai és a názáreti fia csak mese, fikció ami arra szolgál hogy vakítsák az embereket és távol tartsanak minket igaz istenünktől Enkitől.

Bővebben:

[link]

[link]

2011. jún. 22. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!