Mit gondolsz a Sátánistákról?
Ne keverjétek már a sátánizmust az ördögimádattal, mert nem ugyanaz... pfff...
Nekem vannak sátánista ismerőseim, kedvelem őket, jóban vagyunk, nincs semmi bajom velük, és pláne nem akarnak megtéríteni-.-'
Nos, azt kell hogy mondjam, hogy én is elítéltem a sátánistákat, mert nem voltam tisztában a vallással és annak fogalmaival, stb. De elolvastam a wikipedián a cikket és ott rámentem egy magyar sátánista oldalra, elolvasgattam jónéhány cikket és rá kellett jönnöm, hogy az én gondolkodásmódom rengeteg dologban hasonlít! Ott olvastam valamelyik cikkben, hogy egy ember vagy sátánistának születik vagy nem és nem attól lesz az, hogy csatlakozik hozzájuk, hát ezek szerint én is az vagyok, és még néhány ismerősöm:) Szerintem több embernek kéne látnia ezeket a cikkeket és nekik is felnyílna a szemük, hogy mi a különbség egy sátánista és egy ördögimádó között.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!