Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondolsz a Sátánistákról?

Mit gondolsz a Sátánistákról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 25. 13:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

Ne keverjétek már a sátánizmust az ördögimádattal, mert nem ugyanaz... pfff...

Nekem vannak sátánista ismerőseim, kedvelem őket, jóban vagyunk, nincs semmi bajom velük, és pláne nem akarnak megtéríteni-.-'

2009. aug. 25. 20:03
 12/23 anonim ***** válasza:
96%

Nos, azt kell hogy mondjam, hogy én is elítéltem a sátánistákat, mert nem voltam tisztában a vallással és annak fogalmaival, stb. De elolvastam a wikipedián a cikket és ott rámentem egy magyar sátánista oldalra, elolvasgattam jónéhány cikket és rá kellett jönnöm, hogy az én gondolkodásmódom rengeteg dologban hasonlít! Ott olvastam valamelyik cikkben, hogy egy ember vagy sátánistának születik vagy nem és nem attól lesz az, hogy csatlakozik hozzájuk, hát ezek szerint én is az vagyok, és még néhány ismerősöm:) Szerintem több embernek kéne látnia ezeket a cikkeket és nekik is felnyílna a szemük, hogy mi a különbség egy sátánista és egy ördögimádó között.

18/L

2009. aug. 26. 02:19
 13/23 A kérdező kommentje:
kössy a válaszokat mindenkinek
2009. aug. 27. 11:15
 14/23 anonim válasza:
0%
Nem normálisak.A sátánban hisznek,imádják,őrültség!Szerintem a sátánistáknál valami nincs rendben.
2010. ápr. 23. 22:29
 15/23 anonim ***** válasza:
Én az vagyok.
2010. máj. 21. 13:30
 16/23 A kérdező kommentje:
Kössy a válaszokat mindenkitöl:)
2010. jún. 4. 17:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Pray satan!
2010. jún. 14. 20:27
 18/23 anonim ***** válasza:
65%
b@szki, ezt a sok tudatlan majmot! a sátánizmus soha nem volt, nem lesz és nem egyenlő azzal, hogy az ember a padláson bujdokolva nyulakat tép szét, szűz lányokat erőszakol meg, és vérrel pentagrammát fest a padlóra, meg a falakra. mert az, amit most leírtam, az a luciferizmus. a sátánizmus tömören nem más, mint isten képének félrelökése, és az ember tisztelete....persze, ennél azért több, de dióhályban ennyi.
2010. jún. 17. 19:41
 19/23 A kérdező kommentje:
normális válaszokat kössy az ucsonak irnám caj vok és a te igy vagy vele ak még nem ismerted ki magadat
2010. jún. 20. 21:51
 20/23 anonim ***** válasza:
47%
én vagyok az utolsó... a kérdezőnek küldeném a linket, tanulmányozd át. mint modtam, csak dióhélyban annyi, amit leirtam, ettöl persze lényegesen több. bár lehet, nem ugyanarrol beszélünk, mert én LaVey-i sátánista vagyok. itt a link: [link]
2010. júl. 5. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!