Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Eladnátok a számítógépeteket,...

Eladnátok a számítógépeteket, ha érzitek, hogy hátráltat benneteket?

Figyelt kérdés
Pl elhanyagoljátok a családotokat miatta, vagy egyéb feladatokat, iskolát, hobbit, tehetséget? Én elhanyagolok miatta tbb dolgot is, és érzem, hogy amíg számítógép van a kezem ügyében, ez így is fog maradni. Hiába akarok "parancsolni" magamnak, mindig ugyanott lyukadok ki.
2012. dec. 28. 14:37
1 2
 11/14 anonim válasza:

ha nem lenne neted, találnál magadnak akkor is olyan hobbit, ami függővé tesz és akkor amiatt éreznéd azt hogy elhanyagolod a dolgokat

próbáld ki, hogy előveszel egy kis füzetet, és összeírod minden nap, h mivel mennyi időt töltöttél

illetve az elvégzendő feladatokat is, és hogy mire mennyi időt lenne egészséges szánni

és egy idő után látni fogod, hogy mennyi időd megy el folyamatosan felesleges dolgokra, és arra szeretnél törekedni, hogy kicsit "szebb" legyen a lista, pl.

inkább 3 óra német tanulás 3 óra wowozás helyett.

ez kellene hogy működjön, pl. a szigorú diétára fogott betegeket is arra kérik az orvosok, hogy minden nap írják fel miből mennyit ettek, kalóriát stb... és náluk is beválik általában!

2012. dec. 28. 16:09
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is gondolkoztam már ezen. Egy okostelefonnal bőven el lehet intézni mindent ami szükséges és sürgős. Ami nem olyan sürgős, azzal be lehet ülni egy netkávézóba vagy könyvtárba. Ami se nem fontos se nem sürgős, azt meg ugye hagyhatjuk is. Az ember szépen lassan átszokik a hatékonyabb netezésre. Ezt ki is fogom próbálni a következő időben, új helyre költözök és nem viszem a gépet.

Viszont nagyon fontos amit az egyik válaszoló mond! Ha nem jegyzed fel a tennivalóidat és nem törekedsz rá hogy azokkal töltsd az időt, találsz valami másik időzabáló fhaszságot! Én volt amikor olyan helyen laktam ahol net se volt, mondanom se kell a végén már a dögunalmas délelőtti tvműsorokon csüngtem, aludtam, cigiztem, csak hogy ne kelljen hasznosan tölteni.

Szóval a recept egy jó telefon, egy toll meg egy füzet,a többi kuka!

2012. dec. 28. 23:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem, mivel munkára is használom, és ha eladom nem lesz pénzem kajára.

egyszerűen meg kell találni az összhangot, azt mondod hogy napi 5 óra, és utána kikapcsolod, és foglalkozol a családdal.

2012. dec. 29. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
lol nem.
2012. dec. 29. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!