Mit tegyek? Van értelme az álmomért küzdeni?
Mindig azt mondják, hogy küzdj az álmodért, de szerintem nekem hiába.
Sok álmom van, de a legfőbb az, hogy híres legyek (színésznő, énekesnő, rapper), de valahogy úgy érzem, hogy úgysem, hisz miért én lennék pont az? Mindig is vágytam arra, hogy az emberek szeressenek (el se tudom képzelni mennyi szeretet kapnék), autogramot adjak nekik, fotózkodjak velük, beszélgessek velük és ez őket örömmel töltene el. Tudom, hogy a hírnévnek van árnyoldala is. Nem vagyok az a feltűnési viszketetségű ember. Énekesnő nagyon szeretnék lenni, de sajnos nem születtem szép hanggal. Színészkedni meg nem tudom, hogy kezdhetnék neki, hisz nem olyan suliba járok, tehát nem tudom azt tanulni. Rapperéssel meg az van, hogy így visszahallgatva a hangom elég idióta. Egyszerűen csúnya, idétlen hangom van. Ráadásul szép se vagyok. Meg attól is félnék, hogy elfelejtem a szöveget, vagy nem tudom megtanulni. Mit tehetnék? Adjam fel az álmom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!