Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Néha hiányzik egy barátnő?

Néha hiányzik egy barátnő?

Figyelt kérdés

Nem vagyok magányos, szerencsére boldog párkapcsolatban élek, mindennél jobban szeretem a barátom.

A napokban elértem arra a pontra, hogy teljesen kiegyensúlyozottan érzem magam, igazán értékelni tudom az életem, tudatosítottam magamban a céljaim, nyugodt vagyok.

Azonban gyakran úgy érzem, hiányzik, hogy nincsenek barátnőim. Igazából van pár, de csak ritkán találkozunk, nem olyan közeliek.

Néha hiányzik, hogy meg tudjak beszélni akár apróságokat is valakivel, csajos dolgokat, együtt hülyéskedjünk...

Az egykori legjobb barátnőmmel 2 éve nem tartom a kapcsolatot személyes okok miatt, most azonban nagyon elkezdett hiányozni.

A sulimban esélytelen, hogy bárkivel is jó kapcsolatot alakítsak ki.

Mihez kezdjek?

2012. dec. 26. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Én szívesen leszek a barátnőd :) 16/L Írj privit, hátha közel lakunk egymáshoz :)
2012. dec. 27. 11:14
 2/2 anonim ***** válasza:
én is itt vagyok 16L :)
2013. jan. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!