Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nálad merre forog a lány?

Nálad merre forog a lány?

Figyelt kérdés

Nézz rá a képre, és mondd meg, merre forog a csaj.

Ha az óramutató járásával megegyező irányba, akkor a jobb agyfélteke domináns nálad, ha az óramutató járásával ellentétes irányba, akkor a bal.

Én ezek szerint a jobb agyféltekét használom, pedig elvileg az a ritkább. Mondjuk az oldalt felsorolt jobb agyféltekés tulajdonságok teljesen illenek rám.

2012. dec. 23. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

elárulom hogy ez egy humbuk!!! :)

Elösször is olyan nincsen hogy valami balraforog és azt te úgy látod hogy jobbraforog kívéve a biciglikeréknél

itt egy link megnézhetitek 1 perc 12 másodpernél hogy az átfordulás a csajnak szemből van és ezért nem lehet olyan könnyen észrevenni. Szóval akinek jobbraforog az azt jelenti hogy türelmetlen:)

http://www.youtube.com/watch?v=9CEr2GfGilw

2012. dec. 25. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:
de baró én 100 % ban tudtam irányítani, mindig arra ment amerre akartam és addig amíg akartam :)
2012. dec. 28. 02:12
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem úgy forog,mint az óra.Furcsa,hogy egyeseknek meg ellentétesen.Ez valami varázscsaj?
2012. dec. 29. 14:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Sütik vagytok!

ha felveszitek kamerával,megtudjátok nézni hogy mikor fordul meg a lány és érdekesség képpen mindig ugyan akkor fordul meg ha visszatekered.

Amúgy szerintem félre van értelmezve a dolog mert nem, a képet kell nézni hanem mellé kell nézni és úgy nézni hogy merre forog szerintem.

2012. dec. 29. 18:15
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem fordul meg semmikor. Ezen a képen meg van rajzolva, hogy miért nem:

[link]

2012. dec. 29. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!