Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nálad merre forog a lány?

Nálad merre forog a lány?

Figyelt kérdés

Nézz rá a képre, és mondd meg, merre forog a csaj.

Ha az óramutató járásával megegyező irányba, akkor a jobb agyfélteke domináns nálad, ha az óramutató járásával ellentétes irányba, akkor a bal.

Én ezek szerint a jobb agyféltekét használom, pedig elvileg az a ritkább. Mondjuk az oldalt felsorolt jobb agyféltekés tulajdonságok teljesen illenek rám.

2012. dec. 23. 21:52
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Oppá, link:

[link]

2012. dec. 23. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
én simán forgatom. egyszer jobbra, egyszer balra.
2012. dec. 23. 21:58
 3/15 A kérdező kommentje:
Én is tudom forgatni, de koncentrálnom kell hozzá.
2012. dec. 23. 22:00
 4/15 anonim ***** válasza:

Na, mikor először megláttam, akkor visszafelé forgott. Tehát az ellentétes irányba.

Aztán kezdtem olvasni a leírtakat és amikor visszanéztem, már az óramutató járásával megegyezően, majd pedig ismét visszafelé.

Megnyitottam még egyszer. Megint az óramutató járásával ellentétes irányba forgott. És azóta is úgy forog.

2012. dec. 23. 22:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Nekem is van, hogy össze-vissza. Ha sikerült átraknom a másik irányba, akkor egy idei úgy marad, majd elkezd visszafelé, és így tovább. Ilyenkor a legcélszerűbb, ha bezárod, mész egy kört a szobában, aztán megint megnézed. :D
2012. dec. 23. 22:05
 6/15 anonim válasza:
Nekem az ellentétesen forog.
2012. dec. 23. 22:08
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem csak az óramutatóval megegyező irányba, és semmit nem tudok tenni, hogy a másik irányba is forogjon. :D
2012. dec. 23. 22:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Nekem hol óramutató járásával megegyezően, hol ellentétesen forog. De megegyezően hosszabb ideig és sűrűbben.
2012. dec. 23. 22:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Baromság hogy ilyen agyféltekes vagy vagy olyan. Ez csak egy kép ami össze vissza mozog.
2012. dec. 24. 13:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Mikor hogyan, teljesen változó. Most épp ellentétesen, viszont mikor először találkoztam a mozgóképpel, még megegyezett a forgás iránya. Ami a jellemzőket illeti, azok fele-fele arányban passzolnak rám, tehát a konklúzió kétfelé ágazik; vagy az én féltekéim működése kiegyenlített vagy van valami turpisság a dologban.:D
2012. dec. 24. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!