Azt, hogy egy szerencsétlen apa elkövet egy kis hibát amiből senkinek semmi kára, de a gyerekei szeme láttára verik halálra. És bele se gondolnak, hogy azok most apa nélkül maradnak. Na ez nagyon undorító! (gondolok itt Olaszliszkára)
2009. aug. 24. 14:55
12/20 anonim válasza:
Azokat a fiatalokat, akik lenézik a másikat azért, mert ő nem ugyanolyan plázak.urva, mint ők. Nem b.aszik 15-16évesen... :/
Undorodok mindenféle aberrált embertől. Sőt az emberek nagytöbbségétől. Az érintésüktől, szaguktól... :S Magamtól. Lassan a világól.
16/L
2009. aug. 24. 17:40
13/20 anonim válasza:
A jogvédőket (szerzői jog). Meg a mulatós zenét.
És a finomfőzeléket!!!
2009. aug. 24. 18:46
14/20 anonim válasza:
Az ostobaságot és az erőszakot.
2009. aug. 24. 21:05
15/20 anonim válasza:
Azokat a k*urva showműsorokat amik az RTLen meg a TV2-n mennek (celeb vagyok, popdaráló, áll az alku!!:S -ahol az a sok majom teszi a fejét..cöhhh...blööö-, kalandra fal, több nem jut eszembe mert nem is nézek msotanában tv-t)
a celebeket:S (undorító faaaj)
szerintem szégyen h manapság csak azzal tud vki kitűnni a többiek közül, hogy állandóan botrányokat csinál, valóságshowkba megy, közben meg úgy csinál mintha zavarná h figyelik, pedig örül neki (mert így egyre nagyobb a népszerüsegge)
az erőszakot sem szeretem, főleg amikor mutatják h valakinek hogy vágják le a fejét meg hogy akasztják fel:S k*rva annyát az ilyennek aki az ilyet mutogatja:S:S
2009. aug. 25. 00:50
16/20 anonim válasza:
A politikusokat.
2009. aug. 27. 09:41
17/20 anonim válasza:
Állatkínzást,és ha a szemem láttára ölik meg bárkimet(állatok is beleértve,sőt mindegyik állat)
2009. aug. 29. 21:45
18/20 anonim válasza:
Azt, hogy egy uniós ország többszörösen megalázhat egy másik szintén uniós országot és ez a nagy Európai Uniót nem érdekli, nem érdekli, hogy emberi jogokat sértenek meg, aminek ő elvileg a nagy védelmezője, csak mert fél a belviszálytól. Meg úgy általában hányingerem van a magyar politikától és hogy mindenki kapzsi és a mézesbödönhöz akarnak férkőzni, hogy minél többet kilophassanak az országból.... Huuhh, most kiadtam a dühöm :)
2009. aug. 31. 02:45
19/20 anonim válasza:
A ciganyokat. Különösen amikor tizenévesen már több gyereke van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!