Mi a reakciód, ha fonnyadt paradicsomot találsz a konyhában?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 00:50
1/9 anonim válasza:
Én például olyankor mindig kórházba kerülök, mert szívinfarktust kapok, és csak újraélesztéssel tudnak visszahozni az életbe.
2/9 anonim válasza:
Régebben, amikor még jobb volt a konfliktustűrő képességem, ha ilyet találtam, akkor berúgtam és végigvertem a kiskorú gyerekeimet, mikor vasalózsinórral, mikor metál-stílusú, halálfejes csatos derékszíjjal. Hadd tanulják a lányok a háztartási munka fortélyait.
4/9 anonim válasza:
Keresni kezdem a rohadásnak induló paprikát.
5/9 anonim válasza:
Semmit, ez nem fordulhat elő, utálom a paradicsomot.
7/9 anonim válasza:
Először megörülök, hogy jé van itthon paradicsom. Miután pedig feltűnik, hogy fonnyadt, akkor kiakadok, hogy bakker ne mááár. :D
8/9 anonim válasza:
Kikiabálok az asszonynak:
-Drágám!Gyere egy pillanarta légyszíves!
mikor odajön, és "hüm?" kérdi mi van? akkor jól pofánverem
9/9 A kérdező kommentje:
xD
2011. jan. 13. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!