Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy rejtenéd el, hogy nagyon...

Hogy rejtenéd el, hogy nagyon fáj már az élet is? Nem akarnád, hogy tudjanak róla. Mit tennél?

Figyelt kérdés

Álarc: minden jó, most boldog vagy, új életed van, új környezet, új erővel mész neki a tanévnek. Kedves leszel, csendes és engedelmes(egy részben...).

Amit érzel: felfordult az életed, új és szokatlan minden, semmi sem a régi... Félsz az új tanévtől, buktál, és most teperned, teljesítened kell, de tudod, hogy ez nem fog menni. Sokkal többet várnak el tőled, mint valaha. Nem akarod kiadni a bánatod, ne sajnáljanak, ne adjanak tanácsot, azt akarod, azt lássák rajtad, hogy semmi baj, jól vagy, boldog vagy...

Mit tennél? Mindentől félsz, rettegsz, nem tudsz senkire sem támaszkodni, nem veszik komolyan. Sehol sem. Kifordultál önmagadból... :/

Ti mit csinálnátok? :S

16L

2009. aug. 23. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Próbálnék szerezni egy olyan barátot, akiben megbízhatok és aki előtt nem kell megjátszanom magam, így könnyebben menne.

A többiek előtt meg csak azért is bizonyítanék, hogy lássák, hogy jobb vagy, mint hiszik. :D

Nekem is nagyon sokszor kell megjátszanom magam, hozzá lehet szokni...

2009. aug. 23. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
51%
miért vagy igy elkeseredve, annak van valami komoly oka. fiatal vagy még. mitől félsz ennyire.ki nem vezs komolyan?
2009. aug. 23. 18:23
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Fáj az életem, nem megy ez én nekem. padödö.igaz RÉKUCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
2009. aug. 23. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem esik nehezemre elrejteni az érzéseimet, így ezt tennám és kész. Bár azért ezek nem fognak megtörténni velem. De lehet akkor nem ezt tenném.
2009. aug. 24. 04:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Sportolj sokat. Nekem az rengeteget segít hogy leküzdjem az élet gondjait. Ott kiadhatom magamból a dühöt, és azt az energiát amit szomorkodásra fordítanák.
2009. aug. 24. 10:08
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitokat, aranyosak vagytok! =)

Soprtnak gondolom vmi agresszív kéne, csak gerincferdülésem miatt nem tudom mit soportolhatok... :/

Miért vagyok így elkeseredve? :/ Mit tehetnék, ha még az anyámnak sem kellettem...? Örökbefogadtak, igen. :'( Úgyérzem, ez megpecsételte az életemet, és senkinek sem kellek, semmi keresnivalóm nincs itt, hasznom meg pláne nincs. :/

Köszönöm még1x, hogy írtatok.

2009. aug. 24. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:

Figyi, ha anyádnak nem kellettél, az őt minősíti és nem téged. Nehogy egy percig is azt gondold, hogy ez a te hibád, mert nem az. És ha belegondolsz, kellettél valakinek hiszen örökbefogadtak.

Amúgy sztem is csak egy jóbarátra lenne szükséged, az sokat tud segíteni ha van kivel megbeszélned a gondjaidat, miközben minden felfordul körülötted.

2009. aug. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!