Beszéljünk arról a személyről akire jelenleg haragszunk/utálunk?
Szóval arra gondoltam itt kipanaszkodhatnánk magunkat azokkal kapcsolatban akikkel rosszban vagyunk,meg segíthetnénk is egymásnak egy-két tanáccsal,ilyenek.Kezdem énXD
Itt van az egyik legjobb barátnőm.Nem az a tipikus mai lány,nem szeret öltözködni,sminkelni,inkább fiús típus.Ennek ellenére többet panaszkodik mint akármelyik sírós kis pics@ és ezt nem veszi észre!És ráadásul olyan dolgokról beszél amiknek mások örülnének ha csak annyi bajuk lenne.Úgy éli meg a szinte mindennapi dolgokat(apja rászól,anyja megiszik egy kis pohár vodkát,a húga elveszi valamiét)mintha a világon nem lenne azoknál rosszabb,szomorúbb és keményebb dolog,és egyszerűen nem realizálja hogy a "rózsaszínagyú rimánkodós pi@csák" közül ő a királynő.
Néha már személyes sértésnek érzem azokat amikért ő panaszkodni szokott,például hogy milyen szörnyű az ő anyja hogy iszik és veszekszik vele,amikor az a nő a legaranyosabb,legjobb indulatú ember akit valaha láttam,tele problémákkal amiket próbál foggal-körömmel megoldani,és jó ha egy héten egyszer megiszik egy-két pohár vodkát és szépen csendesen elalszik.Na nekem van némi fogalmam róla hogy mit is jelent az a "rossz anya" és elhihetitek,kib@szottul nem ilyen.
Szóval ezért haragszok erre a lányra,mert magamutogató,azt mondja magáról hogy ő mennyire más és milyen kemény meg király,közben csak egy vinnyogós rib@nc.
Az én életemben nincs ilyen személy. A társaságban általában én vagyok az akit utálnak... Szerintük bunkó vagyok, szerintem őszinte. Na de mindegy is...
Ha Ő az egyik legjobb barátnőd akkor tűrnöd kell, hogy ilyen! :D Ő nem tudhatja, hogy mi az igazán rossz ha még nem tapasztalta. Erről nem tehet, de ne kívánd senkinek. Inkább nyavalyogjon a semmiért mintsem tényleg valami baja legyen! :D
Üdv.: K
harag:anyàm mert tonkretette a gyerekorom,mert buntudatot akar okozni azzal hogy neki szar èlete van,èn meg jol èlek,mert elitta az èletèt ès rajtam akar èloskodni.
bàtyàm:mert koltozès miatt odaadtam neki az uj konyhabutoromat hogy majd o eladja,ez volt 2 ève.màr règ eladta de a pènzt,/vagy akàr 2 mondatot/mèg nem làttam,hallotam tole.
Harag+utàlat:anyosom:mert lenèz,idiotakènt kezel,folyamat a hàtam mogott szid,a szemembe meg jopofàskodik.
asszem most ennyi.
Gyűlölöm a nagyapámat mert ő gyűlöli a saját családját,a lányait,az unokáit,utálta a feleségét,a szüleit,mindenkinek az életét megkeseríti,de még van pofája ide jönni és pénzt kérni a gázszámláira/mindenére és rendszeresen prédikálni arról hogy hogy kéne nekünk élnünk.Ráadásul az ebédet is felzabálja.
De a legkegyetlenebb dolog amit valaha csinált az az hogy még mindig él.Nem csoda ha ilyen apa mellett anyu nem tudott érvényesülni semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!